Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X

>T.R.Ö.T.T.

>Sitter i soffan och är trött överallt. Dels i huvudet av alla nya intryck från dagen och dels i kroppen av dagens underbara träning (tack Leon och Åsa för energi!). Är dock märkligt fylld med en massa energi. En skön känsla av motivation, förväntningar och jävlaranamma…hösten kommer att bli oslagbar!
Orkar egentligen inte skriva något annat än att jag är oerhört tacksam för alla era snälla och peppande kommentarer – TUSEN TACK Det betyder mer än ni tror!
Det ska bli en tidig kväll. Spikmattan och ett par sidor i min bok, sen är det god natt. Imorgon bitti väntar en frisk morgonpromenad och min underbara tisdagsyoga med världens bästa Lena, kan knappt vänta…behöver landa lite känner jag.
Sov gott kära läsare – jag är glad att ni finns!

 • >Låter skönt att avrunda kvällen lite soft :) Kram!

  Petra

  31 augusti, 2009

 • >Föstar att du är trött! Men det är sa kul att se att det gar sa himla bra för dig! Det är du verkligen värd. Och din energi smittar av sig :)

  Stor kram Lisa

  Lisa

  31 augusti, 2009

 • >Kram och suss gott!

  Bumbi

  31 augusti, 2009

 • >Ja det var lite roligt, hade inte sett ditt inlägg innan. Tack igen Helena du sprider energi. Hoppas att du fick en godnatts sömn. Det var vi verkligen värda!

  Hoppas att du får en jätte bra dag!
  Kram

  Åsa

  1 september, 2009

 • >grattis återigen!! vad skönt att nya jobbet känns så bra sötnos =)

  Emliscious

  1 september, 2009

Leave a comment  

name*

email*

website

Submit comment