mitt första marathon skador träning

>Tredje gången gillt…det är då det gäller va?

>

Förra året satte en skadad fot stopp för det, och i år valde jag att korsa ett land till fots och hann inte (vilket jag riskerade fullt medveten om att det kunde hända…) läka klart kroppen i tid. Jag grät i starten förra året. I år grät jag när täten sprang förbi mig vid Västerbron. Onekligen en otroligt jobbig och märklig känsla att stå bredvid och inte få vara med. Grät lite idag igen när jag läste fantastiska Petras historia om sitt första marathon. Första gången jag träffade Petra hade hon en smått hatisk inställning till löpning, men har nu gjort en helomvändning – starkt!
Så nu är det alltså tredje gången jag är inne på Stockholm Marathons hemsida och klickar på Anmäl dig här. Tredje gången gillt. Mamma, pappa, mormor, moster, kusiner, syskon, alla vänner och bekanta – boka in den 28 maj 2011 i kalendern. Det är då jag gör min marathondebut, och jag vill ha alla längs banan! Jag har siktat in mig på ett par lopp innan dess såklart, återkommer angående det…
Någon mer som redan är anmäld till maran 2011?
En energifattig Helena i mål på Stockholm Halvmara förra året (tid 1.36.12). Kan knappt vänta på att få testa gränserna på dubbla distansen…

You Might Also Like

11 Comments

 • Reply
  Pernilla
  6 juni, 2010 at 18:06

  >Det kan Du hoppa upp och sätta dig på! =)
  Allt det här bloggandet om maran har satt griller i huvudet på mig och redan igår anmälde och betalade jag.. Vi ses nästa år! =)
  KRAM

 • Reply
  Helena
  6 juni, 2010 at 18:07

  >Pernilla – YES!!! Åh vad roligt! 😀

 • Reply
  Ingela
  6 juni, 2010 at 18:18

  >Jag önskar dig all lycka inför nästa år – ja tredje gången gillt!

  SJälv har jag, precis som Petra, blivit omvänd. Har i alla fall kommit så långt att jag gillar att löpa. Satsar troligen på midnattsloppet eller ngt liknande lopp nästa år. Någon mara kommer jag inte att springa 🙂 a

 • Reply
  Erika
  6 juni, 2010 at 18:25

  >Åh, håller tummarna för dig! Är säker på att du fixar det, hoppas du får ha hälsan med dig 🙂

 • Reply
  Carol!ne
  6 juni, 2010 at 18:49

  >Jag håller mina tummar, jag ska nog troligen testa en halvmara nästa år.

 • Reply
  Ann
  6 juni, 2010 at 18:54

  >Oh yes, tredje gången gillt it is!! Jag är inte anmäld än, men snart så. Det var helt sjukt roligt och lite jobbigt oxå emellanåt förstås. Fast jag kommer knappt ihåg det nu!
  Tror att sthlm marathon saknade dig igår oxå, förresten.
  Kram

 • Reply
  Lisa
  6 juni, 2010 at 19:43

  >Nja, även om jag gillar att springa sa blir det nog ingen mara, en halv kanske! Men jag kommer gärna och hejar pa dig!

  Kram Lisa

 • Reply
  Ellinor
  7 juni, 2010 at 06:49

  >Ja, tredje gången gillt – lycka till!

 • Reply
  Helena
  7 juni, 2010 at 10:45

  >Ingela & Caroline – heja er! Anmäl er till något lopp redan nu, det är världens bästa morot! 🙂
  Erika, Ann, Lisa och Ellinor – tack för fina ord! KRAM på er!

 • Reply
  frida
  7 juni, 2010 at 18:47

  >Åh jag är så sugen att göra maradebut, tck för länken men än är jag inte anmäld. Måste grunna lite först. Men det lockar, helt klart.

 • Reply
  Petra
  8 juni, 2010 at 06:03

  >Nästa år, då smäller det – eller hur? 🙂 Du är grym, jag tror på dig! KRAM

 • Leave a Reply