löpning PT

Lyckligt ovetande

Ja, det var exakt vad jag var när jag satt och åt min matlåda idag. Solen strålade (heja takterass ovanför skolsalen!), vårfräknarna förökade sig på näsan och jag hade sköna diskussioner med mina kurskompisar efter en givande förmiddag med teori…

Vem kunde ana att jag tre timmar senare skulle hitta mig själv längs en smal asfaltsväg och tillryggalägga blodsmaksframkallande intervaller…4 x 800 meter med 45 sek vila. 4 x 400 meter med 30 sek vila. 6 x 200 meter med 15 sek vila….och jag som trodde att jag hade träningsvärk idag. Några snabba starter från några olika mer eller mindre rimliga positioner och en sisådär 30 minuter plyometriska övningar på det och jag var i det närmaste redo för slakt.
Någon som vill byta ben med mig imorgon?

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply
  Träningsglädje
  14 april, 2011 at 21:15

  du tränar så hårt hela tiden helena. är lite avis. 😉

  • Reply
   Helena
   15 april, 2011 at 06:15

   Just den här veckan har jag inget val Sara…och tro mig – de där intervallerna är inget att vara avis på…tro mig. 😉

 • Reply
  Ellinor
  15 april, 2011 at 06:15

  Underbart att våren äntligen är här. Maten smakar av någon anledning alltid bättre utomhus!
  Kram

 • Reply
  Åsa
  15 april, 2011 at 07:02

  DU kommer verkligen att bli en grymt bra PT! Ha en strålande helg min vän . Kram

 • Reply
  oroshjärta
  15 april, 2011 at 07:36

  Tack men nej tack;)

 • Reply
  Frk Nyfiken aka Erika
  15 april, 2011 at 08:04

  Jag tror inte du har någon nämnvärd träningsvärk även om du för tillfället pressar din kropp lite extra. Jag tror att jag har värre om jag får för mig att verkligen ta mig ut och jogga, eller hemska tanke gå på ett gym-pass. 😉 Det är faktiskt på grund av tanken på träningsvärk och blodsmak som jag nu drar mig för att sticka ut. (Och jag vet att det är så dåligt av mig) Men latmasken lyckas vinna över mig även om jag vet att jag skulle må så mycket mycket bättre om jag lyckas ge mig ut och få lite endorfiner. Ha en underbar fredag!

 • Reply
  Jaha ja… « Health by Helena
  27 augusti, 2011 at 09:53

  […] hårdaste PT (och dessutom polis!) och fick mig nästan att kräkas under intervallerna den där fantastiska fysdagen i april. Läs om Per och TFR – Time Force Reps – fantastiskt kul och jobbig träning! Today, […]

 • Leave a Reply