Okategoriserade

Värd måndag

Som om inte den magiskt sköna fotvården och ett snabbt besök hos min fantastiska kiropraktor (för att dra ut ländryggen efter maran) var nog igår. Nej, jag lyxade till min måndag ytterligare genom att först insupa en helt fantastisk försommarsol med en sittande powernap(!) på en bänk på Östermalmstorg, för att sedan ta ett par steg in på Prime Wine Bar (grymt ställe där alla viner finns att beställa på glas!) där Spot and Tell och Casas Patronales bjöd in till vinprovning med tilltugg. Vardagslyx när den är som bäst, och med tanke på att jag helt planerat fick Åsa till bordet gjorde det faktiskt bättre än bäst!

Rött, rosé och vitt skulle testas men jag höll mig borta från det röda…jag hade mer feeling för de andra där i solen.
Började med det rosa – en cabernet sauvignon/merlot på box – som smakade helt ok. Det vita däremot…en skön blandning av sauvignon blanc, riesling (favoriten!) och gewürztraminer..och så gott! Ett vin HELT i min smak. 67 spänn(!) på Systemet och en given (lättvikts!)flaska i mitt kylskåp i sommar. Ett plus till den snygga och somriga etiketten! 🙂

Sommarmums!

Tiden flög iväg och jag och Åsa skrattade, reflekterade och hann reda ut halva livet där på uteserveringen i solen. Underbart skön kvalitetstid som jag unnar mig alltför sällan! Ändring på det fr.o.m. NU, helt i linje med min nya livsfilosofi. Bestämt här och nu.

Måndagsmiddagen. Lyx!

Hur firade ni måndagen? 🙂

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply
  Tanja
  31 maj, 2011 at 08:38

  Hm, firade? Jag vaknade otroligt tidigt i båthytt och sen blev det buss upp i Finland för att komma hem! Och sen var jag så rastlös att det blev städning.. MEN det blev lite kvalitetstid med morsan och systern endå, lite mer prat och skratt än vanligt samt mer chill-tid i form av nyinköpta böcker och favorit tv-serien! (dessutom hade jag tack och lov avbokat mitt kvällsskifte..) allt man gör blir lite av ett firande, tack vare det där strålande humöret och lyckokänslan som håller i ! 🙂

 • Reply
  Träningsglädje
  31 maj, 2011 at 08:42

  åh. ska införskaffas till helgen!

 • Reply
  Anna
  31 maj, 2011 at 18:23

  Vad roligt & gott! Härligt att läsa om dina belöningar till dig själv. Det är du verkligen värd, super-Helena! 🙂

 • Reply
  S A N N A S . R U M
  1 juni, 2011 at 10:55

  SKulle också behöva lite fotvård (:

 • Reply
  Spot And Tell & Viner från Casas Patronales på PrimeWine Bar | Bar-deli: Gourmetsnacks till din dryck
  9 juni, 2011 at 00:10

  […] medier och helt andra ämnen. Alltid nyttigt att få ansikten på andra bloggare/social media-frälsta personer, […]

 • Leave a Reply