Okategoriserade

Grym och gratis sommarträning!

Jaha, då har jag fastnat i en tidning igen. Dock inte i Fitness Magazine (I know, surprise!) den här gången, utan i en av Sveriges största utomhusträningstidningar (puh vilket långt ord…) – Outside!

Jag blev tillfrågad under min Function is fun-helg på Selma Spa i våras, och dagen efter hittade jag mig själv ute på gräsmattan tillsammans med grymma Mackan från Bodies in Motion här i stan. Temat var parträning utan träningsredskap och jäklar vad kul det var! Sjukt mycket man kan göra med bara två kvastskaft och två kroppar. Jose Nuñez ligger bakom reportaget, och han är verkligen ett geni när det kommer till funktionell träning med egen kroppsvikt. Köp tidningen, hela uppslaget kryllar av sjukt roliga och galet jobbiga övningar som ni bara måste testa i sommar!

Skratt, svett och mjölksyra – check!

Favoritövningen…och den visuellt mest suspekta. 🙂

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Anna (orka mera)
  14 juli, 2011 at 20:25

  Värsta kändisen ju! Så roligt!!!! Det numret får jag springa och köpa så jag har något att läsa i hängmattan (you wish, det ska ösregna!) i helgen!

 • Reply
  soffan
  14 juli, 2011 at 21:28

  Värsta supermodellen ju, är med överallt och glittrar 😀 !

 • Reply
  Anna
  15 juli, 2011 at 17:36

  Vad roligt snyggo! 🙂

 • Reply
  Unbelievable « Health by Helena
  14 augusti, 2011 at 13:13

  […] Larsson på Kulturhustaket, drar vidare ut med fint sällskap och glömmer nästan bort att sova. Fastnar på bild. Sitter otaliga timmar på fik och skriver och tittar på folk. Går på fest hos bästa vännen och […]

 • Leave a Reply