PT redcord super saturday

Åh!

Den där bubbelkänslan från imorse hängde kvar hela dagen. Jobbet flöt på finfint, jag fick massor gjort och min inlagda gurka provsmakades och lovordades under lunchen. Fick sedan spö av ytterligare en PT-kollega som hängde upp mig i Red Cord:en och hittade alla mina svagheter på fem röda…tadaaa! Svettades ett par liter på 45 minuter, sen fick hon svettas i en knapp halvtimme innan vi var tvungna att bryta upp för dagen. Jag kommer att ha vansinnig (värre än idag, that is) träningsvärk imorgon, två PT-pass på lika många dagar var nog lite för mycket för min sommarsvaga kropp. 🙂

Promenad hem (våga vägra buss) och sen var det dags att attackera lägenheten med diverse städgrejer. Ett par timmar senare sjönk jag nyduschad ner i soffan med en laxbit och öppnade mailen….och BOOM – där låg påminnelsen om nästa helg och väntade…det är ju SUPER SATURDAY! 2000 pers(!) är anmälda och jag kommer att snurra omkring i Globen i 180 km/h och jobba lite…eller ja, förmodligen väldigt mycket. 🙂 Hur många av er kommer jag att se där?

Wohooo – let’s do this!
(Soffan…jag snodde bilden från dig…tack! 🙂 )

You Might Also Like

9 Comments

 • Reply
  Nilla
  25 augusti, 2011 at 20:58

  Tja, om du springer förbi klädshopen i dina 180 km/h så kommer du springa förbi mig, för det är där jag ska hänga… ja kläder alltså! *s*

 • Reply
  soffan
  25 augusti, 2011 at 21:13

  Varsågod 😀 .

 • Reply
  Katten
  25 augusti, 2011 at 21:18

  Åh, det lät ju skitkul, ska läsa på lite o kolla .:) Skön dag förresten – vilken effektivitet! Jag ska jobba på den, så snart jobbet är ”klart”… 🙂

 • Reply
  Annica
  25 augusti, 2011 at 22:31

  Om vi ses!!! Då snackar vi bubbel! 🙂
  😀

 • Reply
  Marre
  26 augusti, 2011 at 06:44

  I’ll be there! Årets händelse, ska bli såååå kul!

 • Reply
  Sara
  26 augusti, 2011 at 11:37

  Halloj! Äntligen har jag hittat tillbaka till dig, du var helt borttappad i min länklista!

  • Reply
   Helena
   26 augusti, 2011 at 15:37

   Sara – kul! 🙂 Long time…och du är mer än välkommen tillbaka! 🙂

 • Reply
  Michaela
  26 augusti, 2011 at 20:29

  Jeee SUPERSATURDAY om en vecka. Ses där! 🙂

 • Reply
  Lotta
  27 augusti, 2011 at 15:40

  Yep, vi ses! Ska jobba jag med.. Krya på sig förresten.. *snörvel*

 • Leave a Reply