frågestund frukost Okategoriserade

– 2,5 kilo och tusen frågor

2,5 kilo på en vecka…ja, det är uppenbarligen det som försvinner från en sommarsvullen Helena-kropp när hon tar bort sockret, styr upp kosten, tar morgonpromenader 5 av 7 dagar och får till några bra träningspass. Katastrofsiffran förra veckan är inte lika skrämmande idag, och även om vi alla förstår att det inte är 2,5 kilo fett som har försvunnit så är det skönt att känna sig lättare i kroppen (och dessutom se en minskning på måttbandet som jag självklart har som backup till vågen) och vara fri från den onödiga mängd vätska som jag bar på för en vecka sen. Bra så, bara resten kvar.

Annars kan jag meddela att veckans första morgonpromenad var liiite segare än vanligt. Mitt största söndagsproblem är att komma i säng i bra tid och igår var verkligen inget undantag. Var nära att ta bussen i morse, men fastnar jag framför datorn och somnar knappt sex timmar innan jag ska upp får jag skylla mig själv…så det vara bara att ta ryggsäcken och traska iväg. Lite som ett straff liksom. Ett par kilometer och några sköna låtar senare var jag dock igång, och kunde återigen konstatera att bussen aldrig är bättre, punkt slut.

Kom att tänka på en sak under promenaden…att jag är katastrofalt dålig på att svara på era frågor som ni mailar mig och även lämnar i era kommentarer till mina inlägg. Förlåt. Ni börjar bli väldigt många som hänger här och det är jag såklart jätteglad för, och det är inte mer än rätt att ni faktiskt får svar på allt ni undrar. Har fått frågor om pulsklockor, träningsmål, kost, musik…ja, allt möjligt.
Kan vi ta måndagen till att samla ihop alla frågor en gång för alla, så gör jag ett (eller flera) separat(a) inlägg och svarar på dem? Ja? 🙂 Shoot, så smälter jag frukosten så länge.

Bästa starten på en grym vecka (nej, jag åt inte bara det här).

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  Ellinor
  5 september, 2011 at 08:38

  Härligt att se resultat så fort, det gör en bara än mer peppad! Tänk att så lite kan göra så mycket!
  Kram

 • Reply
  Annoula
  5 september, 2011 at 09:22

  Hahaha… Samma sak hände mig förra veckan, fast 1.5 kg!

 • Reply
  Sandra
  5 september, 2011 at 09:56

  Vad jobba du med? Är träning en del av ditt yrke eller har du det som fritidsintresse?

  Vad är det bästa med att blogga? 🙂

 • Reply
  Marre
  5 september, 2011 at 11:45

  Shit, vilket resultat! Jag fuskade hela förra veckan men NU kör jag också. Vågen ser absolut inte kul ut men det är framför allt känslan som är fel. Och kroppen vill ha bra mat.

 • Reply
  jenny
  5 september, 2011 at 13:18

  Hej!
  Tack för inspirationen. Positiv energi till tusen. Nu lägger jag din blogg som startsida. Uppdatera ofta 🙂 Jag skulle vilja veta lite mer om vad du äter. Det är inte helt enkelt att äta sockerfritt om man inte är van. Jag undrar också om du kan rekommendera någon bra pulsklocka. Ska man ha GPS eller inte?

  Kram Jenny

 • Reply
  oroshjärta
  5 september, 2011 at 15:13

  Pepp duktiga du!!! LOVE!

 • Leave a Reply