Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X

Världens bästa

Årets födelsedag blev oförglömlig och jag önskar att jag kunde skicka fysiska och varma kramar åt alla håll och kanter. Till världens bästa vänner och familj som var med och firade och skämde bort mig med tonvis med kärlek, blommor och presenter. Till alla er därute som har skickat grattis i olika former. Till mitt vardagsrum Musslan för en felfri råbiff, stans bästa moules marinières, goda viner och fantastiska drinkar. Till Stiko Per Larsson som spelade och tillägnade mig en födelsedagslåt. Till värdparet som bjöd på té och smörgås klockan 03.00 inatt. Till taxichauffören som körde hem mig ett dygn efter att jag hade lämnat hemmet. TACK – ni gjorde min dag…natt…och morgon, och jag konstaterar att det faktiskt kan firas på riktigt även när man inte fyller jämnt. :)

Födelsedags-crème brulé med leende cirtonsorbet.
Finaste presenten från stans bästa hak.

 • Och en startplats i cykelvasan som förhoppningsvis förgyllde redan guldkantad dag! Kram!

  Sofy

  21 september, 2011

 • GRATTIS I EFTERSKOTT! :)

  Lina

  22 september, 2011

 • Grattis i efterskott! Creme brulée är en klassiker och lika gott varje gång

  Nu börjar jag fundera på om det är min ITB- sena som krånglar
  Ny självdiagnos är falsk ischias. Måste hitta en naprapat

  mikael

  22 september, 2011

Leave a comment  

name*

email*

website

Submit comment