detox träningsvärk

ViPR-VäRK och godisosug

Lördagens morgonpromenad blev lite långsammare än vanligt…träningsvärken from hell har nämligen flyttat in i mina ben efter ViPR-passet i förrgår (misstänker att det är fler som har ont?). Oh lord vad jag har saknat träningsvärk, men aj vad jag hade glömt hur ont den kan göra!

Något annat som jag verkligen inte har saknat under min detox är socker. Det är fantastiskt skönt att känna att min kropp inte har något som helst behov av socker, inte ens när kroppen ligger på energiminus och jag är matuttråkad dygnet runt. Faktum är att bananen jag åt efter passet i torsdags kändes lika söt som sockervadd(!), inte alls var god och liksom klibbade fast i hela munnen, och i morse när jag skulle handla linser och gurka efter min morgonpromenad fick jag riktig avsmak när jag gick förbi godishyllan. Bra detoxtecken om ni frågar mig – socker är ju bara skräp och fullständigt onödigt att mata systemet med. Ingen ond detox som inte har något gott med sig! 🙂

Lördagsmorgons-BLÄ.

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  jessica
  14 januari, 2012 at 21:56

  Kan du inte smitta av dig av din detox 🙂

 • Reply
  Marta
  15 januari, 2012 at 00:04

  Följer din detox och beundrar din motivation och beslutsamhet. Och blir själv himla sugen på något liknande. Är även nyfiken om du märker något på din hud? Något positivt då förhoppningsvis. Du måste lägga ut före och efter bilder oxå!!

 • Reply
  i min lilla lilla värld
  15 januari, 2012 at 10:32

  Kunde inte hålla med dig mer

 • Leave a Reply