GoCoCo löpning

Hoppe hoppe påskhare

Ja, det verkar inte sämre än att min påsk har fått präglats av att skutta runt i mina löparskor (ja, mellan påskägg och vila såklart). Fantastiskt skön, kravlös löpning i vårsolen, that is. Det har varit otroligt befriande att bara få låta fötterna styra utan varken tids – eller distansmål och att lyssna på naturen istället för pumpande musik som lätt driver upp mitt tempo onödigt högt ibland. Jag ska försöka ta med mig den känslan hem till Stockholm sen också…wish me luck.
Skärtorsdagens lilla felberäkning gav mig lite att tänka på efter att mamma upplyst mig att man ganska frekvent har sett varg (hjälp!) där jag hade varit och tassat runt, så gårdagens och dagens rundor fick ske på välkända asfaltsvägar…men trots att jag sprungit genom byar och ett litet samhälle har jag inte mött fler än vad som får plats på min buss till jobbet på morgonen hemma i huvudstaden. Skönt!

Dagens facit blev 8,2 kilometer efter att jag bestämde mig för att kolla till ännu en by längs vägen. Jag avslutade som alltid med den fruktade, sugande och kilometerlånga uppförsbacken (med årets första blodsmak som efterrätt) hem till moster, och den soliga altanen på baksidan av huset var lite extra skön när jag kom hem. Sammanfattar hela veckans löpsteg till totalt 43,4 kilometer och kan med godaste samvetet åka på fest i barndomsbyn (som jag lämnade 1994…) ikväll. Imorgon är det vila…tror jag. 🙂

Tränar ni i påsk?

Skön sol i världens skönaste strumpor

You Might Also Like

10 Comments

 • Reply
  oroshjärta
  7 april, 2012 at 14:34

  Nope årets 1a FEM yoga fria dar i rad wohoooooooo<3

 • Reply
  Coyntha
  7 april, 2012 at 14:57

  Hejsan! Jag läste hos Sara att du funderar på springa Tjemaran?
  Jag tycker du borde göra det 🙂
  Vi måste göra någonting bra och roligt tillsammans för att hjälpa andra tjejer.
  Kom igen! Sista anmälningsdag är den 30 april!!
  http://tjejmarathon.wordpress.com/

  kram

  • Reply
   Helena
   7 april, 2012 at 15:38

   Jag var inne men hittade ingen info om kostnad osv..? Vet du mer? 🙂

  • Reply
   Coyntha
   8 april, 2012 at 08:09

   Jag majlar dig 🙂

 • Reply
  Västgötskan
  7 april, 2012 at 16:07

  Oh ja, helvetespass blev det idag! 😉

 • Reply
  Suzan
  7 april, 2012 at 17:16

  Japp, har med mig löparskorna till mamma uppe i kopparberg, sjukt mkt godis äts men springer också =) kram!

 • Reply
  Ellinor
  7 april, 2012 at 17:17

  I helgen blir det lite lättare, men ack så kvalitativ träning i form av långa och härliga skogspromenader tillsammans med bästa vännen, barnvagn och hundar. Saknar inte gymmet det minsta!
  Glad Påsk!

 • Reply
  M
  8 april, 2012 at 15:03

  Åh, ”hoppe hoppe hare” sjöng alltid min mormor och morfar för mig istället för ”ja må han leva” 🙂

  • Reply
   Helena
   9 april, 2012 at 08:32

   Åh – det är DÄRFÖR jag tycker att den är så bekant trots att jag knappt har lyssnat på den själv när jag var liten..! 😀

 • Reply
  Karin FoH
  9 april, 2012 at 21:15

  Härligt med kravlös löpning! Och den där soliga altanen såg inte helt fel ut!

 • Leave a Reply