löpning

Hej måndag!

Varje måndagmorgon sitter jag och tittar igenom min kalender (ja, jag har en papperskalender också utöver min digitala i iPhonen) för att se vad som händer kommande vecka. Det märks att träningshösten börjar smyga sig på – det blir trängre och trängre på raderna, grejer stryks, suddas och skrivs dit på nytt. Det är lite pussel för att få ihop allt och hinna vara med på allt man vill.

Just den här veckan ser ljus ut på träningsfronten, och det startar redan ikväll med GRIT-comeback. På fredag bjuder Nike in till ett NTC-event (som alla kan vara med på!), på lördag springer jag Tjejmilen för Plan Sverige och på söndag väntar le grand finale – Löpardag på Bosön med Running Sweden och Sprintime Travel.
Jag har anmält mig till ett backintervallpass, ett löpskolningspass och ett löpstyrkepass…och ett par sköna föreläsningar däremellan för att kunna återhämta mig lite. Ska bl.a. lyssna på LG Skoog -mannen som har lyckats göra Lidingöloppet på 1.43(!)…ofattbart.
En hel dag med en massa löpning blir det, och jag ser verkligen fram emot det! Sliten kommer bara att vara förnamnet på söndag kväll när jag lägger mig i soffan, men det kommer att vara värt att få tanka en massa ny kunskap om min favorithobby! Någon mer som ska dit?

You Might Also Like

9 Comments

 • Reply
  pilla
  27 augusti, 2012 at 06:26

  Vilken toppvecka! Vi kanske ses på NTC, jag anmälde mig nämligen lite sent så vet inte om jag fått plats!

 • Reply
  Föräldrafitness
  27 augusti, 2012 at 06:55

  Åh din lyckost! Ser fram emot rapporter

 • Reply
  Terese Alvén, sparkibaken.se
  27 augusti, 2012 at 07:30

  Härlig vecka! Vi ses på fredag kväll – och kanske på lördag. Kommer i alla fall hänga runt banan och hejja på er som springer. Själv får jag ju inte starta trots ett startbevis som ligger hemma och möglar 🙁

 • Reply
  Marre
  27 augusti, 2012 at 09:04

  Och vi ses kanske på söndagen, ska också springa backe och inspireras av en hel dag med löpning!

 • Reply
  Plan Sverige
  27 augusti, 2012 at 09:35

  Lycka till på lördag =)

 • Reply
  Springsug « Health by Helena
  28 augusti, 2012 at 21:52

  […] Hej måndag! […]

 • Reply
  Harmoni? « Health by Helena
  30 augusti, 2012 at 19:56

  […] idag är det min egen soffa som får agera laddningsstation. Helgen med NTC-event, Tjejmilen och springkalas på Bosön kommer att kräva en hel del energi så jag passar på att vila nu när jag kan, och jag vet att […]

 • Reply
  Fostrande dag « Health by Helena
  2 september, 2012 at 06:01

  […] innehåller en massa tillfällen att göra benen mjuka som spaghetti igen. Väskan är packad för Springtime Travels löpardag på Bosön, och klockan 09.15 river jag igång med backträning med Running Sweden. Solen skiner, det är 10 […]

 • Reply
  Slut.nu « Health by Helena
  2 september, 2012 at 18:09

  […] kommenteratFostrande dag « Health by Helena om Hej måndag!Karin FoH om Tjejmilen 2012…puh.Fyscoachen om Tjejmilen 2012…puh.Anna – Trend o träning […]

 • Leave a Reply