lopp musik Okategoriserade

Hit me!

Idag är det en vecka kvar till Stockholm Halvmarathon, mitt tredje i ordningen. Tävlingsnerverna börjar redan göra sig påminda så smått, och det ska verkligen bli hur kul som helst att ställa sig på startlinjen nästa lördag!

Ni är några som undrar vad jag har för mål med årets lopp. Det är tre år sen jag sprang halvmaran senast, och mitt personbästa på 1.36.12 som jag satte då ligger nog tyvärr en bit från dagens verklighet. Jag har verkligen inte löptränat lika mycket nu som då, jag väger 4-5 kg mer (jo, det påverkar mer än ni tror…) och även om jag skulle vilja kunna tro att jag om en vecka orkar hålla 4.36-tempo i 21 kilometer, så vet jag att det är en fantasifull utopi. Nej, kommer jag in under 1.40 får jag vara väldigt nöjd i år. Det här kan kanske vara första gången i ett lopp som jag istället kommer att försöka slå någon annans tid…min chef startar nämligen i startgruppen efter mig. Ingen prestige alls som ni förstår. 😉

Hur som helst, jag behöver lite hjälp på vägen! Jag sitter här hemma och försöker snickra ihop den ultimata Spotify-listan inför nästa helgs utmaning, och jag har kört fast lite. Allmänt hjärnstillestånd när det gäller bra löparlåtar råder, men jag är rätt säker på att alla ni som läser det här sitter inne med åtminstone en favorit!? Kan ni inte droppa en kommentar med en Spotify-länk och hjälpa mig att bygga…please? Självklart publicerar jag listan här sen när den är klar!

Min absoluta favorit just nu är She Wolf med David Guetta feat Sia, jag snodde den av Annika inför Tjejmilen och den ger verkligen vingar under skorna!

Drygt 1 km kvar till mål i Tjejmilen 2012.
Foto: Aftonbladet

You Might Also Like

16 Comments

 • Reply
  Linda
  8 september, 2012 at 13:06

  Måste bara kommentera på denna! Gillar trance när jag springer och Chicane funkar alltid. En favvo är Poppiholla – både för den envisa slingan och för den sköna titeln. 🙂 Kör hårt på lördag! http://open.spotify.com/track/2BaXkRgXA43KdD22aeraju

 • Reply
  Erika
  8 september, 2012 at 13:15

  Jag tipsar om mina två (för tillfället) – asaf avidan ”one day” och queens of the stoneage ”noone knows”

 • Reply
  Kristi
  8 september, 2012 at 13:28

  Jag älskar Queen- don’t stop me now. Känner mig unstoppable!!

 • Reply
  Cilla
  8 september, 2012 at 14:54

  Jag blir helt löptokig av den här låten: http://open.spotify.com/track/3kEzlYsAb0Is3FJQ7DNDDj

  Gillar man lite tyngre musik som ger tryck i benen funkar också den här: http://open.spotify.com/track/6hO1lb956xs2S1LNT5xYNt

  Lycka till nästa vecka 🙂

 • Reply
  Nathalie
  8 september, 2012 at 15:12

  Jag älskar att springa till
  Det går bra nu – Petter
  Not afraid – Eminem
  Long distance runner – Promoe
  Hoppas du får tips, ser fram emot en ny bra löp-lista!

 • Reply
  Daniel.N
  8 september, 2012 at 17:31

  Försök utan musik o persa , det enda man behöver höra är den egna andningen,man får ett helt annat flyt i löpningen .

 • Reply
  Anna
  8 september, 2012 at 18:33

  Jag har en spellista som jag använt rätt länge och det finns faktiskt en del schlager med! Man kan ju inte låta bli att bli glad – även om man inte är en schlager-fan annars.
  Moves like Jagger är kanon.
  Sen funkar Back in Black med AC/DC alltid, den ligger som sistalåt på halvmaran och jag vet att jag måste ligga på upploppet när den startar för att få en bra tid 🙂
  Lycka till nästa vecka!

 • Reply
  Anna
  8 september, 2012 at 18:39

  glömde ju den här!
  http://open.spotify.com/track/4vlqOW4y0PiaE7Ylr3yd0o
  Bright Lights, Bigger City – med Cee Lo Green. Grym, sätt den 2 gånger i rad just där vid 16-17e kilometern. Du orkar allt!

 • Reply
  Emil
  9 september, 2012 at 00:31

  Den låten är bäst just nu! Har med den på mitt senaste cykelpass, såklart! Gillar Guettas musik och Sias röst!

 • Reply
  Anna - Trend o träning
  9 september, 2012 at 12:52

  Jag tycker faktiskt Euforia är bra (fortfarande). Något uttjatad, men just vid löpning är den grym 🙂

  Kommer gå galant vännen – heja dig!

 • Reply
  Maja
  9 september, 2012 at 13:03

  Håller med, grym låt att löpa till!

 • Reply
  Petra
  9 september, 2012 at 21:07

  I cry med Flo Rida!

 • Reply
  Petra
  10 september, 2012 at 05:32

  Tipsar om en till: Get it started med Pitbull!

 • Reply
  Annika
  10 september, 2012 at 21:31

  Herregud 1.36! Jag vet att du är galet snabb ändå blir jag förvånad över hur snabbt man KAN springa! När startar du? Ska åka segway med familjen (haha) från kl 14 men hoppas kunna heja lite också!

 • Reply
  Ann
  13 september, 2012 at 08:02

  Åh så bra kommentarer, jag snattar och snor hejvilt men känner att jag såklart måste bidraga med nåt också. Så här ser min snabba lista ut at the moment:
  Carolus rex – Sabaton (sorry…men den får ut nån slags blond swedish warrior ur mig, hehe)
  Greyhound – SHM
  Sail – Awolnation
  Ignorance – Paramore
  Make me wanna die – The Pretty Reckless
  Denied – Sonic Syndicate (en favorit som alltid hänger med!!)
  Twisted transistor – Korn
  Lyckligare nu – Linnea Henriksson
  Titanium – DG f Sia
  Bodies – Robbie Williams

  Typ nåt sånt. Kör hört nu, jag hejar på avstånd!!

 • Reply
  Annika - strongday.se
  18 september, 2012 at 09:18

  Bättre sent än aldrig (tröttnar inte på den här): http://open.spotify.com/track/2Ir35f19vfOEG3iEDbV2Sa

 • Leave a Reply