Okategoriserade

Pippi och jag

För tidig morgon, jobb hemma, jobb på jobbet, en knapp mils löpning i iskall extrem motvind, lite billig nätshopping av mycket bra mat, mer jobb och slutligen möte på jobbet. Vissa dagar susar förbi snabbare än andra, och just idag avslutar jag den på det sätt som jag helst avslutar just sådana dagar – i soffan med min älskade mammastickade Pippi-tröja (jag vet, hon är världens bästa stickare!) och duntofflor. Låter huvudet landa lite innan jag kryper ner under täcket och laddar för en minst lika fullsmetad torsdag. Vilket är ditt bästa sätt att avsluta en extra busy dag?

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  soffan
  7 november, 2012 at 22:39

  Te. Enorma mängder te. Igår fick jag med mangosmak. Det var fint. 🙂

 • Reply
  Hans
  8 november, 2012 at 06:19

  Åh, det där såg ut som en sådan där riktigt skön ”krypa-ner-i-soffan-tröja”

 • Leave a Reply