träningsprylar

Boostad lördag

Min helg har startat med en lång morgonpromenad runt min vackra, soliga stad med mina fötter i ännu icke lanserade Adidas Adios Boost. I september släpper Adidas en uppdaterad version av den sko som har vunnit flest marathonlopp i världen – Adizero Adios – denna gång med den nya och omtalade Boost-tekniken. Redan igår fick jag dock ett par för att testa (jippi!!!), och eftersom jag har vilodag från löpningen idag var det ingen som helst tvekan om att en boostad promenad stod på agendan när jag vaknade imorse.

Vilken sko! Jag kunde ju självklart inte låta bli att springa några hundra meter lite här och där, och vilken fantastisk känsla jag hade i steget! Det är ingen överdrift att säga att jag studsade fram, och jag kan knappt vänta tills jag får sticka ut och springa på riktigt i dem. Mina älskade Marathon 10  kan nog för första gången på några år känna sig lite besegrade. Imorgon ska jag springa igen, och då tänker jag åtminstone  köra delar av passet i mina nya, fina skor (dumt att springa för långt i en helt ny modell såhär tätt inpå maran…). Återkommer med en mer ingående analys, men jag älskar dem redan!

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply
  Marie
  25 maj, 2013 at 10:30

  Alltid kul när dojjorna är snygga också 🙂

 • Reply
  Rund är också en form!
  25 maj, 2013 at 10:52

  Jag är riktigt nyfiken på att testa de där. Jag får snällt vänta… 😉
  Och säger som Marie; grymt snygga!

 • Reply
  pilla
  25 maj, 2013 at 15:12

  Finaste skorna! Sjukt avis på dig om man får vara det 🙂

 • Reply
  Karin
  28 maj, 2013 at 08:53

  Låter himla lovande! Jag älskade mitt första par Adios. Adios 2 var en besvikelse, inte alls lika snabba (eller så var det jag som blivit långsam?). Boost alltså, ska komma ihåg det 🙂

 • Reply
  Firar livet « Health by Helena
  6 juni, 2013 at 09:07

  […] livet Vilken morgon! En helt underbar känsla att få knyta på sig sina Adidas Adios Boost för att ta äntligen få testa att springa i dem. Första rundan efter maran och benen känns […]

 • Leave a Reply