Okategoriserade

Maragodis?

Vissa delar längs Stockholm Marathon-banan är lite mindre roliga än andra, och varvet runt Djurgården är en sådan del. Dåligt med publik, inte lika mycket underhållning längs banan och det känns mer eller mindre som en mil som bara ska betas av. Förra året roade jag mig med lite andningsövningar och annat därute för att få tiden att gå, och nu funderar jag på vad jag ska göra i år.

Nu kanske jag har kommit på en lösning – jag ska provsmaka godis! Min kära kollega kom med en påse energi till mig igår, och även om jag inte äter godis i vanliga fall så kan jag tänka mig att tillbringa en mil med att småäta Jelly Beans med lite extra drag i för att slå ihjäl en mil. Kan kanske vara välbehövligt inför sista biten..?

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Snabba Fötter
  22 maj, 2013 at 09:39

  Jag ska varken säga ”bu eller bä”, men jag säger att ska du göra det så ska du testa det på träning innan, typ på söndag… 😉

 • Reply
  Anna (orka mera)
  22 maj, 2013 at 09:41

  Haha, en sysselsättning så god som någon! Fast jag gillar inte att tugga på saker när jag springer. Det blir liksom extra jobbigt. Hade nog hellre haft gel-provning 🙂

 • Leave a Reply