löpning Nike Run Club

Äntligen!

I över ett år har Nike+ Run Club kört träningskvällar på onsdagar här i Stockholm. Jag har p.g.a. jobbet inte kunnat vara men en enda gång, men varje vecka har jag tittat på bilder på bloggar och suktat efter att få vara med. Nu har de utökat till tre kvällar i veckan, och på måndagar och tisdagar har det lagts till en run club bara för tjejer – She Runs Sthlm. Måndagar utgår löpningen från Intersport Skrapan på söder, och på måndagar från Stadium på Kungsgatan mitt i stan.

Solen skiner över stan och ikväll klockan 17.30 ska jag äntligen vara med och springa! Ses vi där?

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Linda Koski Wikström
  11 juni, 2013 at 09:01

  Jajamen, vi ses ikväll! jag har haft samma problem, onsdagar har aldrig funkat men nu är tisdagarna heliga:) det var jättekul förra veckan och lär bli så även ikväll!

 • Reply
  Aniika
  12 juni, 2013 at 18:07

  Åh, låter ljuuuvligt! Mitt schema är helt galet just nu, så mycket jag skulle vilja hinna med!

 • Leave a Reply