resor styrketräning

Bubbla

Min ”post travel depression” har varit extra stark den här gången och jag är fortfarande kvar i bubblan. Jag älskar min hemstad, men New York sitter kvar under huden hårdare än vanligt och det är ju ingen hemlighet att jag redan nu sitter och sneglar mot nästa resa.

Jag börjar med att åka hem till Dalarna i helgen för att få kramas lite med familjen. Kramar och träning fungerar extra bra som medicin just nu, men gårdagens benpass sitter som betong i kroppen och jag har en välförtjänt vilofredag framför mig. Tänker ägna mig åt det där andra lite extra istället. Kramarna.

bild-37

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Henke
  15 november, 2013 at 12:13

  Upplever precis detsamma. Även om det är en vecka sedan jag kom hem nu så känns det mest tungt att tänka på NY och den fantastiska resan som jag sett fram emot så länge…

  Men det är väl bara att sikta på nästa resa 🙂 Gör precis som du och åker hem till familjen i helgen, det kommer göra gott!

  Trevlig helg!

 • Reply
  uppochhoppa
  15 november, 2013 at 13:06

  Åh, jag skulle vilja ha och ge en. KRAM!

 • Reply
  Karin - Fitnessochhälsa
  15 november, 2013 at 15:30

  Kramar och träning, verkligen bra recept på hälsa.

  ha en härlig helg med mycket av bådadera!

 • Leave a Reply