löpcoach,  PT,  the academy,  utbildningar

Stolt ambassadör!

Trots att 2015 knappt har börjat händer det redan mycket och det här året går verkligen från klarhet till klarhet. I fredags, efter en hektisk arbetsvecka, fick jag äntligen klartecken att berätta något som har varit lite hemligt sedan slutet av förra året…

Sedan den första dagen för fem år sedan när jag satte min fot på The Academy för att påbörja min utbildning till personlig tränare har jag bokstavligen älskat skolan. Jag kände mig direkt välkommen, stämningen var alltid på topp och de erfarna lärarna – många kvar sedan starten 1999 – var och är otroligt kompetenta. Under mina år som personlig tränare har jag märkt att skolan inte helt överraskande har ett otroligt bra rykte i branschen, och när jag ett par år senare ville bygga på min utbildning och även skriva ”Lic. löpcoach” på visitkortet var det ingen som helst tvekan om vart jag skulle vända mig. Jag är dessutom ganska säker på att det inte är särskilt vanligt att gamla lärare hör av sig då och då för att fråga hur det går ute i arbetslivet, något som faktiskt är verklighet här och som gör att mitt hjärta slår lite extra hårt för skolan. Nu har jag – tillsammans med nio andra gamla, grymma elever bland väldigt många sökande – blivit utsedd till ambassadör för att representera skolan 2015 – något jag är otroligt stolt över!

Vår uppgift kommer främst att vara att svara på blivande elevers frågor, berätta om vår utbildningsupplevelse från ett elevperspektiv (vissa saker är svårt för lärare och annan personal att veta…) och förhoppningsvis räta ut ett och annat frågetecken längs vägen mot att välja en bra och stabil yrkesutbildning för att kunna arbeta med träning och hälsa. Jag ser verkligen fram emot arbetet som ambassadör och jag hoppas att vi hörs och ses under året, om inte in real life på någon mässa någonstans så åtminstone online. För ett starkare och friskare 2015!

1490666_10152607899022477_2983672350778065785_o

Har du frågor om min utbildning eller funderar du på om du ska byta bana och våga ändra inriktning i arbetslivet? Tveka inte att kontakta mig på mail helena@healthbyhelena.com, jag hjälper dig gärna!

4 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.