Okategoriserade

Vilken anstormning!

Wow! När jag hade mitt första möte med Mora Armatur om Team Mora One och äventyret längs den 90 kilometer långa sträckan mellan Sälen och Mora i sommar såg vi med tillförsikt på hur många som skulle vilja vara med i teamet. Vi missbedömde, kan vi säga. Det har fullkomligt rasat in ansökningar och det har varit ett gediget arbete att sålla bland alla ansökningar. Vi hade kunnat sätta ihop över 100(!) team med alla ansökningar och jag älskar att så många vill ta sig den klassiska sträckan mellan Sälen och Mora. Det värmer verkligen i mitt dalahjärta!

Vi har läst och läst och läst och läst…vridit och vänt, funderat och funderat igen. Nu är teamet iallafall äntligen spikat och jag kommer snart att få ringa upp de 5 grymma personerna som ska ta sig an de 9 vackra milen den 19 augusti. En presentation kommer såklart senare! Vår färd ner mot Mora kommer att bli något alldeles speciellt och det känns verkligen kul att vara med och planera och genomföra detta äventyr!

För mig gäller det nu att coacha teamet på bästa sätt under sommaren och svara på alla frågor de kan tänkas ha. Och sist men inte minst – se till att vi alla tar oss som ett team över mållinjen i Mora!

Hur många av mina läsare ska springa något av loppen den 19 augusti – UltraVasan90, UltraVasan45 eller Vasastafetten?

IMG_1618
Ultravasa-lägret förra sommaren, några veckor innan det riktiga loppet. Fantastiskt lärorika dagar vad gäller disponering av de nio milen. Hoppas på mängder med hjortron även i år!

 

4 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.