Te Araroa,  välgörenhet

Långdistansvandringssnack med Husky Podcast – live!

Årets Musikhjälpen är äntligen igång! För mig som musikälskare med ett stort hjärta för att göra gott är det en klockren kombination – musik OCH välgörenhet! Årets tema ”alla har rätt att funka olika” är så oerhört viktigt. Det känns som en självklarhet att bidra på något sätt.

På lördag mellan 16.00 och 18.00 drar jag mitt strå till stacken tillsammans med starka Linda, som har grundat Wilderness Stories och vandrat Pacific Crest Trail – 4270 kilometer lång och en del i USA:s ”Triple Crown of Hiking”.

Genom initiativet Paddla för Musikhjälpen är vi en del av en hel inspirationsdag med massor av färgstarka föreläsare och poddare. Jag och Linda kommer att prata om våra vandringar – hon om PCT och jag om Te Araroa – och sedan blir vi intervjuade av fantastiska Husky Podcast i ett liveinspelat podavsnitt.

Alla som jobbar med Paddla för Musikhjälpen gör det gratis. Ingen får någon ersättning utan gör det enbart för den goda saken. Alla föreläsningar är också gratis, men platserna är begränsade och endast 30 personer får plats.

Vill du komma och lyssna på mig och Linda kan du antingen chansa på en drop in-plats och skänka en slant till Paddla för Musikhjälpen’s insamlingsbössa.

För garanterad plats budar du hem en biljett i förväg här:

Till live-podcasten med mig och Linda: http://bit.ly/musikhjalpen_huskypodcast
Till hela inspirationsdagen: http://bit.ly/musikhjalpen_inspirationsdag

Under dagen kan du också träffa härliga Tina som projektleder Kvinnliga äventyrare – nätverket där både jag och Linda är ambassadörer. Kom och häng med oss på Skeppsholmen i Stockholm på lördag och bidra till en bättre värld! Här hittar du Facebook-eventet.

2016 gästade jag Husky Podcast för första gången. Du hittar avsnittet (och annan media) här.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.