älskade familjen,  boybands,  musik

>Tredje dagen…

>…som jag för ett till synes hopplöst krig mot min kropp…min mentala envishet har nu uppenbarligen spridit sig även till den fysiska delen av mig, vilket gör att min vilja inte vinner den här fighten, och det gillar jag inte! Jag har blivit sjuk helt enkelt. Hemska tanke.
Ja ja, hur som helst…jag har ju spenderat en och annan vaken timme framför datorn den här veckan…den har liksom varit min räddning från att avlida av tristess.
Internet är ju trots allt en rätt skojig plats att lalla runt på utan att behöva röra sig…fenomenet Facebook kan ju bara det hålla en sysselsatt i timmar…hjälp vilken inblick man får i människors liv (ja, och de i mitt såklart…)! Igår kväll/natt fick jag ett hysteriskt skrattanfall när jag började läsa en kompis gamla statusar… Alltså, denna person är väldigt rolig även ”live”, men hennes förmåga att locka till skratt på ett begränsat antal tecken är helt otrolig!
Jag MÅSTE bara dela med mig av några:
”XXX inventerar frysen och undrar lite hur hon tänkte när hon köpte sju paket fryst dill trots att hon aldrig använt dill i matlagning hittills…”
”XXX fascineras över hur sommarsatsumasarna kan smaka så himla somrigt och julsatsumasarna så himla juligt. (Och julsatsumasarna är JÄTTEjuliga nu.)”
”XXX är involverad i ett stort bråk med badrumslysröret, som har yppat drömmar om en framtid som strobe light och vägrar släppa taget om lampfästet.”
”XXX undrar varför någon skulle vilja räkna antalet potentiella äggskivor från en äggskärare (elva) innan de köpte den – som de två killarna på Ica gjorde.”
”XXX lutar åt att Hemköp City halv sex en vardag kanske faktiskt är porten till helvetet. Hade traumarysningar innan hon ens nått tortyrdragkorgarna.”
”XXX ’s granne över gatan (med extrem insyn) tillverkar något som dinglar från taket och liknar en jättebläckfisk av flörtkulor. M väntar spänt på resultatet.”
”XXX: Men för i helvete – det ÄR ju en jättebläckfisk av flörtkulor! Eller en alien. Av flörtkulor.” Allvarligt talat – det är humor på hög nivå! Eller som en annan kompis sa: ”Jag vill också bli FB-vän med henne, bara för att få läsa hennes statusar.” Keep up the work säger jag bara!

Annars fick jag ett väldigt gulligt paket av min pappa igår som kunde pigga upp vilken sjuk dotter som helst. Mitt gamla boyband-hjärta började slå lite extra när jag rev upp paketet och hittade detta!:

Söta, söta pappa! Han verkar ju fullständigt ha dammsugit sina lokala loppisar och hittat en massa gamla NKOTB-skivor, böcker och tidningar! Vilken nostalgitripp! Klev direkt 17 år tillbaka i tiden och blev knapp tonåring igen – härligt! Dessutom fick det mig att bli påmind om att det inte är långt kvar till nästa lagom omogna boybandresa, vilket fick mig att bli mycket gladare! Tackar också pappa för listan på alla utgivna skivor så att jag kan börja pricka av min nu (tydligen) återupptagna samling som startade någongång på det tidiga 90-talet… 🙂

Dags att surfa vidare. ..dagens skörd hittills är en hemsida där man föder upp sitt eget stall (tack R, but why god, why!?), info om nästa stora träningskonvent som jag tänker gå på och en gratis online-kurs i spanska.
Hasta luego….

3 kommentarer

  • Fridas favoriter

    >Aah, mina gamla idoler New Kids! 🙂 På mellanstadiet var de mina största idoler, kände igen LP-skivorna direkt, de ligger uppe på mammas och pappas vind (tillsammans med 10 kg posters), those were the days… (eller nåt!)

    Är i liknande situation som dig, hemma sjuk.. Vad gjorde man innan internet fanns, låg i sängen med nån gammal tidning och hade trist. Nä hurra för internet, sjuklingens räddning! 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.