träning

>God morgon Sverige!

>

Först vill jag tacka för alla positiva kommentarer på mitt inlägg igår, både ni som skrivit och ni som pratat med mig! Jag är glad att jag kan inspirera och dela med mig av lite energi…och till er som istället får dåligt samvete för att ni inte är som jag – misströsta inte. Det är trots allt inget att sträva efter att bli missbrukare. Jobbar själv på att byta titel till endorfinbrukare, låter friskare om inte annat!
Men vad gör hon uppe den här tiden en lördag nu då? undrar ni säkert.
Jo, idag skall min lördagstradition med min bästa vän C (som jag känt sedan vi var 10…) tas upp igen efter ett längre smått ofrivilligt avbrott, något jag sett fram emot väldigt länge! Därför sitter jag nu, iklädd träningskläder, och äter frukost och laddar för:
♥ Två timmars träning (ok, jag erkänner…den biten blir lite tung idag…träningsvärk…)
♥ Bastu (med apelsin, får ej missas!)
♥ Lunch på stan (livet diskuteras i stort och smått…)Eftersom jag har varit på semester kommer lunchen att bli rekordlång idag…och det är jag så glad för! Känner smått abstinens efter ”tjejsnack”…underbart!
Väskan är packad och frukosten är i magen – välkommen underbara lördag!

Vad ska ni göra idag?

Bild på min träningsväskan, självklart med en beroendeframkallande Innocent smoothie…

.

4 kommentarer

 • Fridas favoriter

  >Vilken mysig lördag det låter som! 🙂

  Min lördag har jag ägnat åt att titta på kök och golv. Vi ska renovera köket och det finns femtioelva beslut att ta innan vi kan börja… Mest roligt men lite snurrigt också 😉

 • mia

  >Det lät ju underbart, roligt när man kan umgås med vänner på nytt sätt. Träna ihop, snacka o ta en promenad samtidigt istället för att hamna i köket med världen fika varje gång.

  Jag har varit i blåsiga Skövde, precis hemkommen, smällhuvudvärk. Ska inte hänga omkring online för länge gör det väl bara värre. Blir sängen istället. 🙁
  Mår jag bättre, ska jag göra som du o ge mig ut o träna imorgon. Förstår vad du menar med endorfiner, nu när jag kommit igång och tränar rutinerat så kan jag inte vara utan det!

  Många kramar
  Mia

  PS. Ordning & Reda, är hur mysigt som helst men finns tyvärr bara i stora städer, men jag hittade en kitschig sak på Lagerhaus ändå!

 • mamma

  >Ja nu har jag äntligen kommit hem…åkte 09.15 i morse…har vart ute och slirat på oplogade vägar med 1 dm nysnö.Undrar vart alla plogbilar har tagit vägen????
  Nu hoppas jag att kvällen blir lugn 🙂
  Ha de bra min vän..va rädd om Dej
  KRAMKRAM

 • Solli

  >härligt med träning o bastu!
  Sen ser jag en innocent drink i väskan med ;o)
  Drack en idag, med apelisiner, morötter o mango, supergod :o)
  Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.