filmrecensioner

>Söndagstårar

>

Jag har precis spenderat drygt två timmar i en biosalong, och känslan i min kropp en knapp timme efter filmen är smått obeskrivlig… Det känns som om någon har tagit alla mina känslor och rivit sönder dem i småbitar, tankarna snurrar och gråten sitter kvar i halsen. Kan inte komma ihåg när jag blev så tagen av en film…
Ändå (eller kanske p.g.a. det?) kan jag inte låta bli att tycka om den.
Moodysson’s MAMMUT – se den nu. Det är på gränsen till en order.
Bilden lånad från www.moviezine.se

.

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Jillie
  26 januari, 2009 at 10:09

  >sv: Vill bara tacka så jättemycket för kommentaren. Hoppas du gillar bloggen lika mycket som tatueringarna 😀 (Får man föresten fråga hur du hittade min lilla blogg? Det har börjat strömma in folk men jag vet inte riktigt vartifrån)

  /Jillie

 • Reply
  mia
  26 januari, 2009 at 10:52

  >Jag ska ta dig på orden och gå o se den!

  Kram Mia

 • Reply
  Carro
  26 januari, 2009 at 22:35

  >Fy i helvete vilken bra och GRIPANDE film…
  Nu har äntligen klumpen i magen försvunnit, 20h senare.

  Se den!

 • Leave a Reply