humor,  stockholmstips,  träning

>Skrattkramp+endorfiner=livet!

>

Hade verkligen en helt perfekt kväll igår!
Först ett underbart svettigt BodyCombat-pass med min favoritinstruktör (och inte ont i fötterna – jippi!), sen middag på nyfunna Dubbelw på Odengatan med bästa C.
Kvällen avslutades på Systerobror – hysteriskt kul! Det var längesen jag skrattade så mycket…Ann Westin måste vara en av Sveriges roligaste människor! Maken till bitter och uppgiven attityd får man leta efter…humor när den är som bäst! Träna och skratta måste vara den bästa medicinen mot allt!
Mår som en prinsessa idag trots att jag sovit för lite (gick självklart från stället sist av alla efter långa diskussioner om trolleri, misslyckade stand up-gig och dvärgar(?), och toppade det med att tvätta imorse innan jobbet…why?) och dessutom har extrem vätskebrist i kroppen efter att ha fyllt på med för lite vatten och för mycket rödvin efter träningen. Ja ja, så blir det ibland.
Ser fram emot vad den här torsdagen har att bjuda på!
Hur var er kväll?

.

En kommentar

  • Lisa

    >Härligt!

    Borde egentligen jobba nu men var tvungen att titta in til dig… Har du inte varit i Paris???? Ah, du maste se till att komma hit till världens vackraste stad. Du kommer inte angra det.

    Ha en härlig dag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.