filmrecensioner

>Den mindre vackra sanningen…

> Igår kväll var det förhandsvisning av The Ugly Truth här i Stockholm, och jag och C var självklart där (tacka gud för SF:s guldkort!)!
Filmen handlar om en tv-producent (Katherine Heigl) som är evig singel och aldrig lyckas hitta en man värd namnet… Hon får ”hjälp” av programledaren Mike (Gerard Butler) att förstå hur män egentligen fungerar. Den bistra sanningen om hur män tänker, vad de egentligen är ute efter och hur de säger en sak och tänker en annan…igenkänningshumorn är på topp och den manliga delen av publiken skrattade lite smånervöst här och där.
Hon lyckas med Mikes hjälp hooka upp den vansinnigt snygga läkaren Colin (Eric Winter), och sen börjar allvaret… Det är stundtals klibbigt sötsliskigt, men det är en helt vansinnigt rolig film och hela salongen tjöt av skratt!
Kan verkligen rekommendera er att gå och se den när den har premiär den 11 september.
Nästa förhandsvisning blir på måndag och då vankas det Gunvald Larsson – YES!.

7 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.