filmrecensioner

>.The Green Zone.

> Dagens bioskörd: The Green Zone med Matt Damon.
Alltså, jag brukar av någon märklig anledning gilla krigsfilmer och hade verkligen sett fram emot den här. Konstigt när man tänker efter egentligen – krig är väl det sista man borde vilja se på film..? Bättre på film än i verkligheten i och för sig…well, hur som helst.
Vad jag mest vill ha fram är att The Green Zone inte sorteras in i mitt fack för bra krigsfilmer. Det är liksom bara för mycket av allt. För mycket pang pang, för mycket granater, för mycket eld och för många brinnande helikoptrar. Handlingen är däremot rätt platt och ingen skådespelare sticker ut nämnvärt. Det är Bagdad i kubik och det är amerikanskt så det förslår.
Nej, det här är den andra filmen på två dagar som får betyget ”sådär”. Det måste styras upp innan veckan är slut, så är det bara.
Jag kan däremot meddela att rad 7 i salong 3 på Sergel måste ha stans bästa benutrymme…me like!

En kommentar

  • Träningsglädje

    >jag gillar också krigsfilmer även om jag inte gillar krig! tycker att det finns en del gamla klassiker som är riktigt bra…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.