älskade familjen,  hurra

>Du och jag mamma.

>

Den 20 september för 5X år sedan satte sig mormor i en taxi för att åka till Mora BB. Ensam, som man var tvungen att vara på den tiden, tillsammans med barnmorskan i förlossningssalen, födde hon min mamma.
Den 20 september för 31 år sedan skulle mormor och morfar hem till mamma och äta tårta på hennes födelsedag. Tårtbotten stod nybakad på diskbänken, men ingen mamma var hemma. Henne hade nämligen pappa slängt in i bilen (dock inte i Saaben med rallydubb som var fallet när min bror skulle födas..?) ett par timmar tidigare. Jag hade satt stopp för födelsedagsfikat och tydligen bestämt mig för att ge mig själv i present till mamma.
20 september – idag är det min och mammas dag. Det är vår sista dag i Prag, himlen är molnfritt klarblå och även om vi firade med en vansinnigt god middag igår så fortsätter vi såklart firandet idag. Först ut – hotellfrukost!
Ha en fin måndag alla!
Foto: Privat. En välmående mamma med en Prag-kaffe. Love you!

16 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.