lopp utbildningar

>Back to school

>

Jag är uppe tidigt, och det är dags för min andra dag i skolbänken. Fortfarande rejält förkyld, men gårdagens sex timmar gick bra (jag är glad att det än så länge är teori och inte praktik…) och gav verkligen mersmak! Ämnet är otroligt intressant, vår lärare världens bästa och det verkar vara en skön blandning av människor jag ska spendera ytterligare fem heldagar med.

Oturligt nog krockar mina studier idag med ToppLoppet som går av stapeln i Hagaparken. Jag har dock ett lag på plats som ska försvara mitt namn, och jag är säker på att de kommer att göra det med bravur! Stort lycka till Nina, Emmi, Stina och Sara! Självklart skickar jag också en spark i baken till mina vänner Åsa, Frida och Milla (och alla andra) som också springer, eller går som i jättegravida Millas fall… Nästa år ska jag vara med, så är det bara!


Ha nu en fin lördag mina vänner! Själv packar jag ner ett par kilometer näsdukar och beger mig till Mornington Hotel i Bromma för att plugga muskelmassa…wish me luck!
Foto: Privat. Gårdagens korvstoppning.

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  "oroshjärta"
  2 oktober, 2010 at 07:33

  >Pepp pepp pepp!!! Lycka till!!!!

 • Reply
  Ellinor
  2 oktober, 2010 at 08:15

  >Lycka till!
  Vad är det du pluggar?
  Kram

 • Reply
  Åsa
  2 oktober, 2010 at 08:39

  >Tack fina och lycka till själv. Jag kommer att sakna dig där. KRAMAR

 • Reply
  JoHo
  2 oktober, 2010 at 08:48

  >Enjoy! Och hoppas förkylningen försvinner snart..!

 • Reply
  frida
  2 oktober, 2010 at 12:30

  >Tack vännen! Kom och tänka på att din kropp ändå är rätt så klok trots att den är sjuk. Att den väljer att vara sjuk på din plugghelg är ju toppen engentligen!

 • Reply
  Miss Agda
  3 oktober, 2010 at 13:08

  >Tack för sparken i baken. Var lite speciellt att vara med och "tävla" gåendes 🙂 Cheer leaders skrek "kom igen, du fixar det" som om jag nu hade tvivlat på att orka promenera 5 km, he he. Men superkul var det verkligen så nästa år blir det repris med även Helena med i gänget!
  Ps: Dina studier låter SUPERintressanta! Kram

 • Leave a Reply