styrketräning,  träning

>Be careful what you wish for…

>

”Kan inte du skriva ner ett bra överkroppspass till mig? Mina ben måste vila och jag vill bli riktigt trött.”
De orden kan man tydligen inte yttra ostraffat på mitt jobb. Intet ont anandes gick jag in på gymmet med  min lilla post it-lapp, för att 55 minuter senare vara trött till illamåendegränsen och fast besluten att mina kollegor faktiskt på riktigt vill ta livet av mig… Hantelpressar, hantelrodd, excentriska chins, hantellyft åt sidan och bakåt, rotationer med hantel för baksida axel, hantelcurls, tricepspressar, sit ups, russian twists och rygglyft med viktplatta.
Jodå, det kommer att bli jättelätt att röra överkroppen normalt imorgon….not. Tack, typ.
Har ni tränat idag?
Foto: Privat. Man ser det inte, men armarna skakar.

7 kommentarer

 • M

  >Japp, ett snabbt pass med vikter för att sedan köra rodd i 5 km och en avslutning på löpbandet i 2 km i högt "spurttempo"

 • JoHo

  >Grattis! Såna där pass är ju bäst 🙂 dagens träning för min del var lågintensiv men skön… knappt 1 mils promenad i skogen med man, barn, svåger med familj… och ganska många skratt 😉

 • Ann

  >Japp, varje dag!
  Kan du inte lägga ut passet här…? Blir så nyfiken och sugen på att mörbulta överkroppen jag oxå!! Instuktören på mitt gym har varit lite mesig med mig, minnsann…
  Kram!

 • "oroshjärta"

  >Yogat & promenerat,gymmet har jag inte varit sen innan sommarn. Tappat det helt&saknar det inte(än åtminstonde;) Kram & hoppas kroppen kommer ur sängen idag!;)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.