filmrecensioner

>.Due Date.

>

Avslutade en bra tisdag igår med bio med lillebror – förhandsvisning av Due Date.
Ända sen jag såg The Hangover, som för övrigt måste vara den roligaste filmen jag någonsin har sett, har jag gillat Zach Galifianakis. Han har en märklig förmåga att få en att skratta bara genom sin uppenbarelse, och jag bestämde mig första gången jag såg trailern att jag skulle gå och se den här.

Visst…Due Date är inte lika rolig som The Hangover, men den är väl värd att se, och det fanns en hel del scener när hela salongen kokade av skratt. Zach är Zach, det kommer man liksom inte ifrån. Helt underbar känsla att få skratta så att man får ont i magen, så borde man avsluta varje dag!

Har ni sett den och vad tyckte ni?

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Elin B
  27 oktober, 2010 at 10:28

  >Den var en bra verklighetsflykt, stundtals väldigt surrealistisk (ta scenen vid den mexikanska gränsen bara, varför följde inte någon efter dem då de snodde bilen?). Men den bjöd på en hel del skratt, och som du säger Zach är kul 🙂

 • Reply
  Janne
  27 oktober, 2010 at 10:31

  >Aha, då måste du ju bara se klippen ”Between Two Ferns With Zach Galifianakis” som är fantastiskt jätteroliga: http://www.youtube.com/watch?v=jOVq_UL48o0

 • Reply
  C
  27 oktober, 2010 at 13:53

  >Såg den som du vet precis timmen innan dig – Den var bra men inte så mkt mer än så. 🙂

  KRAM

 • Leave a Reply