filmrecensioner

>.Due Date.

>

Avslutade en bra tisdag igår med bio med lillebror – förhandsvisning av Due Date.
Ända sen jag såg The Hangover, som för övrigt måste vara den roligaste filmen jag någonsin har sett, har jag gillat Zach Galifianakis. Han har en märklig förmåga att få en att skratta bara genom sin uppenbarelse, och jag bestämde mig första gången jag såg trailern att jag skulle gå och se den här.

Visst…Due Date är inte lika rolig som The Hangover, men den är väl värd att se, och det fanns en hel del scener när hela salongen kokade av skratt. Zach är Zach, det kommer man liksom inte ifrån. Helt underbar känsla att få skratta så att man får ont i magen, så borde man avsluta varje dag!

Har ni sett den och vad tyckte ni?

3 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.