vila

>Ja ja, jag hör dig…

>Det blev tyvärr ingen mässa för mig idag. Halsen gör lite lagom ont, huvudet är tyngre än det ska och jag har somnat ett antal gånger under dagen. Kroppen har försökt att säga mig något och jag har snällt lyssnat.
Jag fortsätter väl att nöta ut min soffa resten av kvällen och hoppas på att vara pigg imorgon. Min mardröm är nämligen att missa en mer än efterlängtad söndag med min bästa vän och en massa träning. Låt det inte hända…please?

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  mamma
  13 november, 2010 at 21:01

  >Grattis min kära att du äntligen tänker på dej själv…bra att du "lyssnar" på kroppen.
  Den skriker tydligen efter vila.
  Ha de bäst o va rädd om dej.
  Stor varm kram

 • Reply
  Karin
  13 november, 2010 at 23:03

  >Hoppas att du är pigg imorgon så du orkar gå på Best of the Best!

 • Leave a Reply