vänskap

>Dan före dan före dan före dan före dopparedan

>

Jag har äntligen fått träffa min bästa vän som jag har längtat efter och inte träffat på två veckor. Vi har kramats, ätit ojulig middag i form av sushi, pratat om allt och druckit Blossa Lingonglögg i finaste glöggmuggarna som jag fick i ett fint paket…som en liten men härlig julafton. En välbehövlig ljusglimt i det lilla mörker som jag för tillfället irrar runt i.

Tack för att du finns min vän och för att du tycker om mig som jag är, alltid. ♥

Vad gjorde vi utan våra vänner?
Foto: Privat. Fina muggar från Designtorget med texten midvinternatt inuti. 

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Moster
  21 december, 2010 at 07:30

  >Söta muggar och en välbehövlig träff, puss på dig bästa systerdotter <3

 • Reply
  "oroshjärta"
  21 december, 2010 at 08:37

  >Supersöt mugg! Tanka kärlek& energi som bara du kan. Kram!

 • Reply
  Ulrika
  21 december, 2010 at 13:46

  >De där muggarna tittade jag på häromdagen.. superfina!

 • Leave a Reply