glädje,  jobb

>Äntligen!

>Efter väldigt lång tid av sjukdom och efterföljande jullov har jag faktiskt längtat efter den här måndagen…jag ska äntligen till jobbet igen! Visst är det skönt att vara ledig, men jag skulle inte må särskilt bra utan mitt jobb och mina rutiner. Dessutom är jag helt fantastiskt glad över att kroppen ens orkar tänka på jobb och inte bara på att ligga i soffan och vara krasslig.

Jobbåret 2011 kommer att bli spännande på många sätt, och jag ser verkligen fram emot att börja det idag.

Är det back to work för er med?

5 kommentarer

 • M

  >*sträcker på mig likt en katt*
  Njäe, inte än. På fredag är jag tillbaka.
  *vänder mig om och kurar ihop kroppen likt samma katt*

 • Erika

  >Japp. Iofs har jag jobbat även i mellandagarna, men det känns ändå lite som en nystart. Fast jag tror att det kommer kännas på riktigt nästa måndag när prick all ledighet är avklarad för den här jul-omgången.

  Skönt med rutiner! Hoppas du (vi alla) får hålla dig frisk nu!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.