glädje jobb

>Äntligen!

>Efter väldigt lång tid av sjukdom och efterföljande jullov har jag faktiskt längtat efter den här måndagen…jag ska äntligen till jobbet igen! Visst är det skönt att vara ledig, men jag skulle inte må särskilt bra utan mitt jobb och mina rutiner. Dessutom är jag helt fantastiskt glad över att kroppen ens orkar tänka på jobb och inte bara på att ligga i soffan och vara krasslig.

Jobbåret 2011 kommer att bli spännande på många sätt, och jag ser verkligen fram emot att börja det idag.

Är det back to work för er med?

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply
  Mela
  3 januari, 2011 at 09:58

  >Japp! Back @ work! Hostar på kollegorna istället för på J, det går ju bra det med… 🙂

 • Reply
  M
  3 januari, 2011 at 10:42

  >*sträcker på mig likt en katt*
  Njäe, inte än. På fredag är jag tillbaka.
  *vänder mig om och kurar ihop kroppen likt samma katt*

 • Reply
  Erika
  3 januari, 2011 at 11:56

  >Japp. Iofs har jag jobbat även i mellandagarna, men det känns ändå lite som en nystart. Fast jag tror att det kommer kännas på riktigt nästa måndag när prick all ledighet är avklarad för den här jul-omgången.

  Skönt med rutiner! Hoppas du (vi alla) får hålla dig frisk nu!

 • Reply
  Petra
  3 januari, 2011 at 12:00

  >Håller med dig. Älskar ledighet men det blir lite för mycket ibland och jag älskar rutiner ännu mera.
  Kram

 • Reply
  "oroshjärta"
  3 januari, 2011 at 15:44

  >Mjukstartar med 2 klasser denna vecka=)
  Nästa vecka back to regular!
  Kram!

 • Leave a Reply