träningsprylar

En svår läxa

Gårdagens trötthet kanske borde ha fått mig att inse att en hemmakväll (översättning: en kväll när man åker hem, drar på sig mysbrallor, slänger sig i soffan och ligger stilla) vore på sin plats. Men nej, det verkar inte vara Helenas melodi, så efter jobbet sminkade jag över sömnbristen och kilade runt hörnet för middag. Trevligt.
En total förvåning kom dock som ett brev på posten när middagssällskapet plötsligt gav mig en liten fredagspresent. Alltså, jag har svårt (läs: extrema problem) att ta emot presenter generellt, och det blir liksom inte lättare när det kommer helt oväntat och utan anledning(?), och att presenten dessutom stavas Nike Lunarswift +.

En miljon tack…jag ska slita dem med hjärtat.

Helgens hemläxa: lär dig hantera generositet. Tips mottages mer än gärna…gärnare än gärnast, to be honest.

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply
  mamma
  26 februari, 2011 at 13:49

  Hm …det sociala arvet….vi kanske ska åka på en kurs….:)
  Kram

 • Reply
  oroshjärta
  26 februari, 2011 at 14:33

  Coola& skön modell. Säg bara tack,inget mer då börjar man oftast trassla in sig;) Ett varmt tack bara punkt. Kram!

 • Reply
  Erika
  26 februari, 2011 at 14:59

  Jantelagen och lutherska arvet. Om man inte vill ge så ger man inte, därför ska man nog lära sig att ta emot
  med ett lika generöst leende. Sign me up för kursen! Puss.

 • Reply
  soffan
  26 februari, 2011 at 15:18

  Because you´re worth it såklart! Sooo worth!! Fiiina skor till fin tjej 🙂 .

 • Reply
  Mattias
  26 februari, 2011 at 15:58

  Jag är utomordentligt duktig på att ta emot presenter… testa att ge mig massor med saker så ska jag visa 😉

 • Reply
  Ellinor
  27 februari, 2011 at 08:58

  Jag tror vi måste lära oss att ta emot lite mer…Jag har också väldigt svårt för det. Samtidigt älskar jag att ge av just den anledningen att se hur glad mottagaren blir! Man får ändra perspektiv/synvinkel emellanåt.
  Hoppas du får en lugn söndag.

  Kram

 • Reply
  Lotta
  28 februari, 2011 at 16:25

  Det är så svårt att ta emot – presenter lika väl som komplimanger.. Varför?! Snygga skor till en snygg tjej!

 • Leave a Reply