träningsprylar

En svår läxa

Gårdagens trötthet kanske borde ha fått mig att inse att en hemmakväll (översättning: en kväll när man åker hem, drar på sig mysbrallor, slänger sig i soffan och ligger stilla) vore på sin plats. Men nej, det verkar inte vara Helenas melodi, så efter jobbet sminkade jag över sömnbristen och kilade runt hörnet för middag. Trevligt.
En total förvåning kom dock som ett brev på posten när middagssällskapet plötsligt gav mig en liten fredagspresent. Alltså, jag har svårt (läs: extrema problem) att ta emot presenter generellt, och det blir liksom inte lättare när det kommer helt oväntat och utan anledning(?), och att presenten dessutom stavas Nike Lunarswift +.

En miljon tack…jag ska slita dem med hjärtat.

Helgens hemläxa: lär dig hantera generositet. Tips mottages mer än gärna…gärnare än gärnast, to be honest.

7 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.