cykling,  filmrecensioner,  löpning

Men seriöst…

hur bra blev inte den här måndagen? Förutspådde det redan imorse, och mycket riktigt – grym är vad den blev.

Rödmosig och svettig frilla – varsågoda!

10 km cykel (hej drygt 18 min mjölksyra!) + 10 km löpning (alltså…skulle ”jogga” lite…startade lugnt på 11 km/h, kom på att det gick lite för lätt, varierade lutningen mellan 0,5% och 5% under 5 km, kom på efter en halvmil och 27-28 min att jag fick lust att springa en mil under 50 min, lite sent påkommet, men sprang otroligt nog in på 50,02) = endorfinrus grande.

11 bitar sushi och Trassel i 3D (Disney’s långfilm nummer 50(!), väl värd att se) med bästa vännen på det och måndagen var i hamn…yes!

Nu? Spikmatta (nej, det var ingen fluga i mitt hem…still going strong) och tidigt god natt.
Ses imorgon va?

12 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.