löpning,  mat

Speed(?) och omega 3 – livet på en pinne

Igår lossnade äntligen löpningen (läs: mitt onda ben) lite så att jag kunde dra på lite tempo på löpbandet. Tricket är att inte starta kall utan istället cykla sig varm innan, vilket jag gjorde i 10 km. Toksvettig (varför svettas man så mycket när man cyklar?) och härlig(?) ställde jag mig på bandet och milen klockades tillslut på 46 min 40 sek (4,40 min/km). Det glädjer mig otroligt mycket att kroppen börjar komma tillbaka till sitt riktiga jag igen, och jag är överlycklig att jag kan springa igen!

Med löpningen kommer så den efterlängtade och sköna hungern (läs: ständigt ekande tomheten i magen) tillbaka, och tur är ju det eftersom jag fullständigt älskar mat!
Idag bjuder jag mig själv på en lunch bestående av lax, broccoli, morot, vitkål, paprika, avocado, rödlök och valnötter…och en massa olivolja såklart.
Vad äter ni?

7 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.