löpning mat

Speed(?) och omega 3 – livet på en pinne

Igår lossnade äntligen löpningen (läs: mitt onda ben) lite så att jag kunde dra på lite tempo på löpbandet. Tricket är att inte starta kall utan istället cykla sig varm innan, vilket jag gjorde i 10 km. Toksvettig (varför svettas man så mycket när man cyklar?) och härlig(?) ställde jag mig på bandet och milen klockades tillslut på 46 min 40 sek (4,40 min/km). Det glädjer mig otroligt mycket att kroppen börjar komma tillbaka till sitt riktiga jag igen, och jag är överlycklig att jag kan springa igen!

Med löpningen kommer så den efterlängtade och sköna hungern (läs: ständigt ekande tomheten i magen) tillbaka, och tur är ju det eftersom jag fullständigt älskar mat!
Idag bjuder jag mig själv på en lunch bestående av lax, broccoli, morot, vitkål, paprika, avocado, rödlök och valnötter…och en massa olivolja såklart.
Vad äter ni?

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply
  Ann
  15 februari, 2011 at 13:01

  Jippie!!! Åh, jag blir verkligen SÅ glad för din skull, fy tusan vad härligt och du är ju så snabb kvinna!! Västerbron längtar efter att känna dig susa fram…
  KRAM!

 • Reply
  soffan
  15 februari, 2011 at 13:19

  Gaaah, sluta per omgående lägga upp bilder på dina ursmarriga luncher, jag skäms ju över min fil och musli för tusan 🙂 !

  <3

 • Reply
  Jennie
  15 februari, 2011 at 13:27

  Åhh, så smarrigt! Lyxade själv till det med att köpa hem lunchen idag, sushi! Mums.

 • Reply
  Russin
  15 februari, 2011 at 14:01

  Ja, varför svettas man så mycket när man cyklar!? Lunchen ser riktigt god ut, mums!

 • Reply
  Erika
  15 februari, 2011 at 14:10

  Härligt! Hoppas benet håller länge länge länge alltid nu! <3

  Lunch: Oxfilé (I know!) med pestopasta och keso. Smålyxigt på en tisdag.

 • Reply
  Åsa
  15 februari, 2011 at 15:35

  Älskar mat med färg i! 😀 Kul at det går bra med din löpning nu. Så nu är det bara dags för Åsa att ta tag i hennes löpning. tur att du finns och inspirerar mig. KRAMAR

 • Reply
  Jojohanna
  15 februari, 2011 at 20:11

  Blev ingen bra middag här idag… Macka efter passet och sen tiggde jag till mig en god kaffe hos grannen. Fantastiskt snygg och färgglad matbild för min del får du gärna fortsätta ”recepta”. kan ju tänkas att jag nån gång faktiskt knåpar ihop något dylikt 🙂

 • Leave a Reply