löpning

Back for good(..?)

Soffan känner mig väl och gav mig en vecka. Men nej, jag behövde inte mer än sex dagar för att inse att jag inte alls vill låta bli att hänga här på bloggen…jag har redan saknat det för mycket! Dessutom har era kommentarer och jag-saknar-dig-mail fått mig att inse att det faktiskt sitter människor och läser (och i några fall gillar väldigt mycket) det jag skriver, något som känns ända in i hjärtat…på riktigt. Tack alla för fina ord och funderingar – ni är bäst!

Har ju hunnit med en hel del in real life under den bloggfira veckan som gått…jobb, långlöpning, en massa annan träning, bio, en tripp till Oslo…men jag inser också att jag hade hunnit med allt det precis lika bra även om jag hade bloggat. Jag hänger ju ändå här  – kollar in vad alla ni där ute håller på med och hur ni har det. Läser, tar in och tankar en massa inspiration…så varför inte skriva när jag ändå är igång liksom? Jag har ju inte flest läsare i bloggvärlden, men för mig räcker det att ha de bästa med störst hjärtan.

Under dagens helt fantastiska vårlöpning (snödropparna blommar snart vid grannhuset!) i solen bestämde jag mig iallafall för att jag vill fortsätta att dela med mig av mig och mitt liv. Min träning och min vila. Mina ups and downs. Den som vill hänger med, den som inte vill slipper. Jag är här iallafall, länge.

Min underbara stretching-utsikt utanför mitt hem.
Västerbron lyser i guld och vill väl säga mig att min kropp kommer att hålla finfint till den 28 maj…väl?

You Might Also Like

11 Comments

 • Reply
  soffan
  11 mars, 2011 at 20:53

  Haha, i knew it 😉 ! Nää, härligt att ha dig tillbaks lovely, och bjuuutiful picture!

 • Reply
  Erika
  11 mars, 2011 at 20:53

  Länge länge! Alltid!

 • Reply
  Miss Agda
  11 mars, 2011 at 20:56

  Välkommen tillbaka <3

 • Reply
  Mela
  11 mars, 2011 at 20:58

  Hurra!!!

 • Reply
  Tellu
  11 mars, 2011 at 21:59

  Åh, jaaaa !!!! *GILLAR* <3

 • Reply
  Johanna
  11 mars, 2011 at 22:13

  Så vacker bild! Och välkommen tillbaka. 🙂

 • Reply
  Mattias
  12 mars, 2011 at 06:53

  Har du varit borta? 😉
  Titta ut genom fönstret och du ser en fantastisk vårmorgon, idag är det snösmältning som gäller 🙂

  • Reply
   Helena
   12 mars, 2011 at 07:34

   Har redan varit ute och tagit in lite solljus…våren är här for real nu! 🙂

 • Reply
  frida
  12 mars, 2011 at 23:58

  Klart du ska vara tillbaka :)!, du är så välkommen.
  Det som tar tid är ju inte att blogga utan att läsa och uppdatera sig på alla adra bloggar har jag kommit fram till.

 • Reply
  Lotta
  13 mars, 2011 at 15:37

  Välkommen tillbaka!! Härlig bild.

 • Reply
  Åsa
  13 mars, 2011 at 20:58

  Gillar att ha dig här! <3

 • Leave a Reply