filmer,  filmrecensioner

Ja just det, filmen…

…vi såg igår, en dag innan premiären – jag, min bror, Erika och Åsa. Den som fick oss alla att skratta…och gråta…filmen som förmodligen inte kammar hem en Oscar, men som skall tas med största respekt och ses för vad den är – en sann historia om en helt fantastisk person och hans jobb för en grupp människor som i de allra flesta fall inte alls behandlas som vi andra. Eller behandlades, rättare sagt…för jag tror nämligen att Pär Johansson har gjort skillnad. Att han gör skillnad…och kommer så att göra för en lång tid framöver.

Jag har beundrat hans jobb länge, golvades av hans sommarprat i somras och lever fortfarande på föreläsningen på The Nike Blast i januari. Efter att dessutom ha fått ett och annat samtal med honom live har jag insett att hans hjärta är precis så stort som jag misstänkte.
Gå och se filmen Hur många lingon finns det i världen och försök att ta in vad det är han har gjort.

Hatten av – tack Pär för att jag fick chansen att komma och se filmen tillsammans med tre fina människor!

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.