löpning

Solsting?

Alltså, vad är det med den här våren!? Utsikten från min balkong idag är helt magisk och trots att jag var ute sent inatt med två fina barndomsvänner och drack en eller två drinkar för mycket så känner jag varken av vätske – eller sömnbristen. Det bara bubblar i kroppen och jag har lust att sätta på mig min clownnäsa (som jag helt otippat hittade imorse i den där kökslådan som finns i alla hem, ni vet den som innehåller allt man letar efter?) och skutta runt stan och krama hela världen.
Ja, precis så känns det idag.

Solen…vad gör den med oss?

Träningen då? Ja, jag hade ju planerat att vila från löpningen idag. Tog en otroligt skön mil (”run and talk”-tempo i 12,6 km/h) i solen ute på Djurgården med en kollega igår och har redan nu fått ihop 37 kilometer i löparskorna den här veckan…men hur ska man kunna låta bli att springa i det här vädret när energin i kroppen håller på att rinna över?
En filt, en liter jordgubbar och en hög med tidningar jag inte hunnit läsa kanske kan vara lösningen? Vad gör ni idag?

3 kommentarer

 • M

  Precis som du så kände jag hur kroppen levde upp när jag såg solen, så jag åkte iväg och var förste man på stranden… där låg jag och läste, lyssnade på musik och älskade livet. Sedan kom den svinkalla vinden och molnen *morrar*

 • Henke

  Man blir verkligen på så gott humör när vädret är med oss! Har nog också en clown-näsa liggandes någonstans, man kanske skulle bege sig ner på stan och spexa lite 😉

  För övrigt tillbringar jag helgen jobbandes, men på något sätt blev jag glad av att vi hade så få kunder, alla var ju säkert ute i solen och njöt istället! 🙂

 • Emelie

  Jag håller helt och hållet med. Man blir alldeles nipprig av solen. Det är bara att tacka och ta emot all den positiva energin och använda den så gott det går!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.