vila

Up and running!

Kära vänner, jag är tillbaka från min PT-tentakoma som har varat sedan innan helgen. Saknar visserligen redan mina kurskamrater lite, men det var ändå skönt på något sätt att idag få komma tillbaka till jobbet och till ett liv utan skolböcker. En massa tid över till att göra vad jag vill…underbar frihetskänsla!

Måndagar ligger väl ohotat högst upp på listan över dagar när folk ska börja träna…jag tog min måndag till att börja vila. Efter att jag tittat tillbaka på veckan som gick och insett att mina ben sprang 52,7 kilometer på sex dagar, och att jag dessutom kämpade mig igenom ett och annat praktiskt moment i skolan, kände jag att kroppen var värd en ledig eftermiddag för att komma tillbaka till världen.
Naprapatbesök, fönstershopping, en spontan och mer än välbehövlig stund i solen med min bästa vän och lite vardagslyx på bänken hos Johanna på Studio Paus var vad jag gav mig själv i måndagspresent. En tidig kväll och en lång natts sömn på det här så känner jag att den här måndagen kan segla upp i topp som den bästa på länge. Jag njuter…och imorgon ska endorfinerna få vakna till liv igen – längtar!

Ett av Stockholms säkraste vårtecken – fullproppad Konserthustrappa!

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.