mat,  resor,  restaurangtips

Lunch heaven i Amsterdam

Ok, jag är på svensk mark igen. Dagarna i Amsterdam fullständigt flög förbi, men de har varit helt fantastiska…vet ni hur lyxigt det är att ha världens bästa moster som är som den storasyster man inte har? Då är man faktiskt värd en julklapp i form av en resa till Hollands huvudstad och en biljett för att se Robbie Williams (ja ja…Take That också…) live. Så det så.

Ska sluta bomba er med Amsterdam och snart börja återgå till det ”vanliga” livet (vad det nu är?) här hemma, men först måste jag bara tipsa om lunchstället som kom att bli vår favorit redan vid första besöket!
La PlaceV&D, som är en av Hollands största varuhuskedjor, på Kalverstraat 203 är verkligen värt ett besök. Lite Vapiano-känsla men det känns mycket fräschare, nyttigare och framför allt kämpar de för att vara ekologiska och organiska…kanske lite mer Whole Foods (min favorit alla kategorier) nu när jag tänker efter. Lösvikt till bra priser och det finns verkligen något för alla! Ta er dit när ni är i Amsterdam, punkt.

Dessertbordet…

Organiska husviner.

Godaste laxmackan.

Skön uteservering där man kan titta på folkmyllret på busy Kalverstraat.

3 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.