älskade familjen

Imponerad och frestad!

Lillebror susade sina 9 mil genom skogen på 4 timmar och 1 minut…jag är grymt imponerad och så sjukt sugen på att vara med nästa år!

Spurt…brorsan i rött i mitten.

Trött cykel.

Hjälmfrilla anyone? 🙂

Ska 2012 bli året då jag vilar lite från löpningen och utrustar mig med två hjul..? Grillar, tar ett glas vin och tänker lite på saken.

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  M
  13 augusti, 2011 at 18:15

  Cykla = aj aj AJ i rumpan! 🙂

 • Reply
  Marre
  14 augusti, 2011 at 13:34

  Ja jag är fast! Så kul att fara i skogen som en vilde. Nästa år ska jag också köra hela, körde halvan i år och var sur över att jag inte fick plats i hela… 😉

 • Reply
  Sofy
  14 augusti, 2011 at 13:57

  Ja – let’s do it!!! Jag är på en vasahelg i Mora på dubbelhjul. Låt oss snickra ihop ett grymt upplägg kring det! Kram!

 • Reply
  Cykelvasan 2012 « Uppochhoppa
  15 augusti, 2011 at 19:21

  […] har velat göra det i två år. Helena blev tokpeppad av en brorsa…2012 är nog året då vi gör slag i […]

 • Reply
  90 000 meter « Health by Helena
  27 september, 2011 at 07:00

  […] Den 13 augusti i år stod jag på Vasaloppets upploppsraka och fällde en stolt tår för min bror som hade tagit sig hela vägen från Sälen till Mora på mountainbike. Fyra timmar tog det och jag blev både imponerad och vansinnigt sugen på att göra samma sak. Är man från Mora så bör man ju någongång i livet åka det där Vasaloppet…ja, ni vet det på snö där man måste ha skidor på fötterna. Skidor och jag är dock inte bästa vänner än så länge, så cykling känns liksom mer realistiskt. Nu har jag ju ingen bra mountainbike (vilket känns som en bra start), men jag tänker att det är väl bara att köpa en. Och cykla, ja det kan jag ju sen förr…iallafall hyfsat. 🙂 […]

 • Reply
  Vad verkligt det blev… « Health by Helena
  7 februari, 2012 at 12:48

  […] vara en bra början? Sen räknar jag kallt med att kära lillebror ställer upp som tränare…han har ju liksom redan gjort det här en gång. Ja, sen är jag väl i stort sett framme i Mora […]

 • Leave a Reply