access rehab,  glädje

On a roll…

Tisdag. Veckans andra dag och för många en smått onödig mittemellan-dag. Men som en vis man en gång sa”Don’t be fooled by the calendar, there are only as many days in the year as you make use of”.
Så…jag tar hand om min näst intill förkylningsfria tisdag (imorgon blir det träning igen!) med innan-tuppen-tidig morgonpromenad (check!), jobb, planering av nästa stora steg i jobbet, återbesök hos bästa David, fika med en long gone vän, bio med densamme…ja, sen gör jag nog en tidig kväll. Kanske avslutar jag dagen på samma sätt som igår, nämligen med en lååång promenad runt Stockholm. Ja, med obotligt spring i benen som resulterade i ett par rusher (förlåt D, men det var max 100-200 meter…) uppför de få backar jag stötte på. Min kropp vill springa, och jag hoppas att min käre sjukgymnast snart vill att den ska det också. 🙂

Förresten – KUL att ni är så många som vill haka på mitt no sugar added-race fram till jul! Någon mer som vill vara sockerfri fram tills tomten kommer..? Häng på!
Jag tänkte inte på socker på hela dagen igår, stoppade bara i mig saker som kroppen log av och så tänker jag fortsätta. Mitt tjocka och extremt envisa pannben är inte så dumt i alla lägen.
Känner mig redan starkare av att bara ha tagit beslutet – jag är på g nu och hösten 2011 ser mer än lovande ut på många plan..!

Ungefär 200 ggr godare än limpa och O’boy.

5 kommentarer

  • JoHo

    Du är som vanligt klok och låter kroppen bestämma, imorgon ÄR du frisk 🙂

    Och ”no sugar added-race”… ah, jag borde verkligen hänga på, man mår ju SÅ mycket bättre när man stoppar i kroppen snälla saker. Ska ge mig själv några timmar att känna in utmaningen och känna in hur motiverad jag är (det är ju det det handlar om för att lyckas)… men hm… redan nu blir jag taggad 😉

  • Tanja

    Jag hänger på! Eller kanske inte något totalförbud, men jag ska banne mig tänka mig för både två och tre gånger om det VERKLIGEN är värt det och istället för att tänka på vad hjärnan vill ha prioritera vad KROPPEN vill ha!! 🙂 Jag har verkligen också halkat in på det där godis-lite-här-och-där, jag som aldrig brukar äta godis!! Men så har jag nyss också flyttat utomlands (är från Finland, så sverige är utomlands för mig..) och ska börja studera och bo ensam för första gången – så en SÅ perfekt kosthållning kommer det knappast bli… Men mycket mindre sött i alla fall! 🙂 Och du – lycka till! 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.