Okategoriserade

Multitasking

Livet går lite mindre långsamt just nu, so to speak, därav min något begränsade tid här. Jag pusslar ihop mina dagar så bra det går när det är två jobb, vänner, träning och gärna lite mat och sömn som ska få plats. Det innebär lååånga dagar på jobbet, inte lika lång fritid men ett tappert försök (och oftast success) till fokus på livsnödvändiga timmar i sängen. Men jag är mycket mån om mina pauser under dagen och gillar faktiskt nästan varje minut av livet nu, och det är väl ändå huvudsaken…det plus faktumet att det om ett par veckor kommer att rulla lite mindre snabbt. Som man bäddar får man ligga, som man brukar säga, och vi kan väl konstatera att det är bäddandet i sig som är mest ansträngande. 🙂

Måste bara säga tack för alla kommentarer och tankar kring mitt inlägg igår, det är otroligt hur ett ämne kan uppröra och engagera så många människor. Jag älskar dock att en diskussion är igång och den är långt ifrån avslutad. Jag har självklart en massa åsikter och tankar om både den diskussionsgrundande kommentaren i sig, men även på de ord och kommentarer som följt. Känner bara att jag vill ha tid att sitta ner ordentligt och formulera mig, och den tiden finns inte nu. Men som sagt…tack för att ni engagerar er och tycker och tänker! Det är fantastiskt och en mycket viktig fråga att ta upp och en diskussion värd att dra ett par varv, även om jag hade föredragit att den inte hade startats av en persons otroligt osmidiga sätt att uttrycka sig och framföra en åsikt. Jag återkommer väldigt snart i ämnet.

Just nu är det iallafall god natt. Tidig morgon och en lång men kul fredag som väntar…sen är det två dagar av vila. Iallafall från jobbet. 🙂

Torsdagsmultitasking á la Helena.
Smink och en del av ett mellanmål in one.

2 kommentarer

  • Ellinor

    Så länge de hektiska och intensiva perioderna inte blir för långdragna, är det snarare tvärt om ganska så energigivande. I alla fall så får jag en kick av att ständigt vara på språng och ha en massa saker för händerna.

    Passar på att önska dig en härlig helg!

    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.