jobb,  konsert

High caffeine content

Jag fick en fin present av en ännu finare kund härom dagen. En handgjord Sydafrikansk ängel av återvunna aluminumburkar. Det var tydligen ingen slump att den burken som var vald till mig har innehållit en dryck med high caffeine content. Bilden av mig i hans ögon är härmed rätt klar, och jag får väl tacka för komplimangen att jag uppenbarligen håller en hög energinivå på jobbet. 🙂

Idag hade jag dock trott att jag inte skulle vara fullt så energifull. Smashing Pumpkins tillsammans med bästa jämtländskan på Annexet (om det var bra? 2 av 5…helt ärligt, det räcker med skärande gitarrsolon efter ett tag och inte en enda gammal hit spelades) igår och sömntimmarna inatt blev bara fem till antalet…inte helt optimalt kanske. Men min kropp och mitt huvud verkar ha tagit ängelns budskap på allvar, jag är ju för sjutton pigg som en mört! Märkligt kan man tycka men jag brukar bli såhär när jag har en massa roliga planer i huvudet och när jag omges av människor jag gillar. Kroppen känns dessutom starkare än på länge och träningssuget verkar i det närmaste omättbart (finns det ordet?).
Koffeinängel – jo men visst. 🙂

Fin present.

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.