fitness magazine,  Helena i media,  jobb

Nedvarvning de luxe

Så ja. Måndagen blev ungefär så bra som jag anade imorse. Svårt att misslyckas med den starten liksom. 🙂

Jag konstaterade idag återigen att jag måste ha världens bästa jobb. Trots att det krävs extremt mycket fokus, kostar tonvis med energi och vissa dagar totalt dränerar både fysik och psyke så ler jag varje dag när jag går hem. Det jag får tillbaka i form av slit, envishet och jävlar anamma där man inte trodde det fanns, svett som forsar och personliga framsteg hos mina adepter överskuggar allt det jag ger av mig själv varje dag.

Trots leendet och den inneboende energin som bubblar är det ändå rätt skönt att få komma hem och bara släppa allt efter en lång dag. Idag blev jag extra glad över att hitta nya Fitness Magazine i lådan, och den kommer snart att få göra mig sällskap på spikmattan (still going strong…). Det verkar efter en snabb bläddring vara ett bra nummer med allt från recept på ”fitness-pimpad julmat” till storyn om overkligt starka Sofie och hennes makalösa prestation när hon kämpade sig igenom Ö till Ö tidigt i höstas. Lite annat smått och gott i form av ett hemmaträningsprogram inför julen och en artikel om hur alkoholen påverkar träningen finns också där.
Ja, sen är ju yours truly med också…för tionde och sista gången i år, jag lovar. 🙂

Hur har er vecka startat?

7 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.