conventions fitness magazine Okategoriserade

Revansch is coming up!

Förra året blev jag självklart sjuk precis den här helgen som kommer. En dags mässjobbande i Spartans (ny hemsida och 10% rabatt i shopen!) monter pallade, sen fick jag vika mig för kroppen, blev jag tokförkyld och missade resten av helgen. Nu är det dags igen för Allt för Hälsan, och på lördag ska jag dit och vara FRISK!

Best of the Best är inbokat, och jag konstaterar att det är ljusår sedan jag var på ett gruppträningskonvent (eller tränade gruppträning överhuvudtaget faktiskt…). Ser verkligen fram emot det, en hel dags träning och häng med sköna människor (”min” Fitness Magazine-redaktion t.ex!). Jag har längtat efter BodyCombat med Sveriges bästa dansk Leon ända sedan han flyttade från stan, och jag tänker toppa det med lite dans för Jennie Widegren och kanske döda lite förutfattade meningar och slå till med zumba-premiär(..!?)

Ses vi där? 🙂

Förra året var jag här och lekte.
Jag återbesöker garanterat fantastiska Spartan på lördag!

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply
  Jojohanna
  8 november, 2011 at 12:24

  Nä. Jag och mamsen var där ifjol. Och visst hade det varit roligt med en repris, men med en Göteborgshelg i bagaget blev det lite lite kvar i reskassan för att slänga in en Stockholmshelg med så pass nära inpå. Du får kolla in utbudet åt mig med 🙂

  Sen är det ju inte omöjligt att det blir en Stockholmstrip innan jul, då kanske det kan bli lite häng..?

 • Reply
  Erika
  8 november, 2011 at 12:50

  Du kommer vara grym på zumba! Kan jag så kan du! 🙂

 • Reply
  Ellinor
  8 november, 2011 at 13:21

  Hoppas att du håller alla onda baciller borta i år och att du får en härlig helg!
  Kram

 • Reply
  Sofy
  8 november, 2011 at 13:41

  Jag kanske kikar in – beror lite på bebéstatus och sånt! Energi in med konvent – härligt – sen är det ju något bra på g i april också…he, he!

 • Reply
  Jessica
  8 november, 2011 at 16:29

  Jag är där på söndag och skakar rumpa bland annat 😉

 • Reply
  Sandra
  8 november, 2011 at 22:24

  Jennies pass Feminine Vibe är grymt!
  Var på hennes pass på The Convention i helgen 🙂

 • Reply
  Mia
  9 november, 2011 at 11:58

  Kettleballs är jag sugen på att testa. Vill hitta ett roligt sätt att köra styrketräning, svårt att få upp rutiner på det annars.

 • Reply
  Felix
  11 november, 2011 at 19:12

  Kom förbi stora scenen 15.30! Härlig CrossFit-uppvisning 🙂 kommer tyvärr inte vara med imorn, men annars rekommenderar jag att testa poledancingen! Roligare än jag egentligen vill erkänna…

 • Leave a Reply