conventions,  fitness magazine,  Okategoriserade

Revansch is coming up!

Förra året blev jag självklart sjuk precis den här helgen som kommer. En dags mässjobbande i Spartans (ny hemsida och 10% rabatt i shopen!) monter pallade, sen fick jag vika mig för kroppen, blev jag tokförkyld och missade resten av helgen. Nu är det dags igen för Allt för Hälsan, och på lördag ska jag dit och vara FRISK!

Best of the Best är inbokat, och jag konstaterar att det är ljusår sedan jag var på ett gruppträningskonvent (eller tränade gruppträning överhuvudtaget faktiskt…). Ser verkligen fram emot det, en hel dags träning och häng med sköna människor (”min” Fitness Magazine-redaktion t.ex!). Jag har längtat efter BodyCombat med Sveriges bästa dansk Leon ända sedan han flyttade från stan, och jag tänker toppa det med lite dans för Jennie Widegren och kanske döda lite förutfattade meningar och slå till med zumba-premiär(..!?)

Ses vi där? 🙂

Förra året var jag här och lekte.
Jag återbesöker garanterat fantastiska Spartan på lördag!

8 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.