konsert

Oslagbart!

Alltså, vissa dagar börjar ju bara bra mycket bättre än andra. Först vaknar jag utsövd till en skön sovmorgon och inser att gårdagens halvmara knappt känns i benen (heja kroppen – vi är tillbaka!), inte mer än att det anas lite lite träningsvärk i vaderna. Äter långfrukost i lugn och ro med tända ljus. Lyckas boka biljetter till PEARL JAM (ofattbart att de kommer till Sverige…äntligen!) i Globen i sommar via försläpp (det kommer att bli kaosTicnet imorgon när de släpps till allmänheten kan jag meddela). Sen meddelar fina Erika att hon har lyckats knipa biljetter till Coldplay (ännu ett av de stora banden jag har kvar att bocka av på listan) också, och jag konstaterar med ett leende att 2012 blir ett mer än bra konsertår…
Lägg till ett välbehövligt frisörbesök på det och ni har en smått oslagbar onsdagsförmiddag i min värld. 🙂 Hur är er?

20111214-111312.jpg

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.