balance training

TRX Team på Balance

Igår vankades det STOR release på Balance här i stan, då de blev först i Europa(!) med att kicka igång TRX Team. Det är ungefär vad det låter som – TRX-träning i grupp, men skillnaden mellan ”vanlig” TRX-gruppträning och detta nya koncept är att TRX Team-träningen utförs i mindre grupper (max 6-8 deltagare) och planeras under 8 veckor med ”garanterade resultat”. Spännande om ni frågar mig!
Jag missade pressträffen igår på dagen, men sprang istället förbi releasefesten på Café Opera. TRX-grundaren och ex-navy seal-kaptenen Randy Hetrick var på plats, Balance VD Anders Svensson höll tal och det serverades goda snittar (som jag fick låta bli…) och skumpa (se tidigare parentes).

Jag gillar verkligen tanken med TRX i grupp och ska absolut ta mig till Balance för att testa – en provträning låg med i goodiebagen! 🙂 Någon mer som är nyfiken?

TRX team Balance

Crowded på Caféet.

trx team balance

Randy Hetrick och Alexandra Pascalidou in action.

14 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.