NIke Blast

Day 1 – check!

Den första BLAST-dagen är över och jag har landat hemma i soffan med förväntat trötta fötter efter en lååång dag. Över 2000 deltagare har svettats sig igenom lördagen, och sedan 06.30 imorse har jag gjort mitt bästa för att ta hand om människorna som har bidragit till mjölksyran, pulshöjningarna och träningsglädjen. Presentatörsvärdinna har varit min roll, och det har varit ett minst sagt varierande jobb – allt från att guida presentatörerna från entrén genom heeela gigantiska Globen till deras loge…till att säkerhetsställa att Måns inte behövde sitta törstig mellan sina host (utläses på engelska, han var inte förkyld)-framträdanden.

Förutom allt jobb har jag hunnit med att krama en massa gamla bekanta (Rob, Monika m.fl) och efterlängtade ansikten (Per och Petter har pallrat sig hem till Sverige!), beundrat styrkan och skickligheten hos flera av landets stora träningsförebilder och tittat….ok, lyssnat (men tyvärr inte kramat) på lördagens absolut stiligaste – Jens Lapidus – som föreläste om energi och hur han har gjort för att kanalisera och utnyttja den på bästa sätt.

Nike har som vanligt ramat in eventet proffsigt med fantastiskt ljus, ljud och känsla. Levande modeller i shopen, dansare på läktarna och en överdos av personal som har hjälpt alla deltagare under dagen = bra jobbat!
Nu väntar en lugn kväll i soffan – om 14 timmar ska jag och mina två värdinnekollegor stå uppställda i VIP-entrén igen för att ta emot bland andra Paolo Roberto, Usama Aziz, Annika Östberg(!) och Ola Skinnarmo…ja, och passa på att kramas lite mer såklart! 🙂 Ses vi imorgon?

5 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.