NIke Blast

Day 1 – check!

Den första BLAST-dagen är över och jag har landat hemma i soffan med förväntat trötta fötter efter en lååång dag. Över 2000 deltagare har svettats sig igenom lördagen, och sedan 06.30 imorse har jag gjort mitt bästa för att ta hand om människorna som har bidragit till mjölksyran, pulshöjningarna och träningsglädjen. Presentatörsvärdinna har varit min roll, och det har varit ett minst sagt varierande jobb – allt från att guida presentatörerna från entrén genom heeela gigantiska Globen till deras loge…till att säkerhetsställa att Måns inte behövde sitta törstig mellan sina host (utläses på engelska, han var inte förkyld)-framträdanden.

Förutom allt jobb har jag hunnit med att krama en massa gamla bekanta (Rob, Monika m.fl) och efterlängtade ansikten (Per och Petter har pallrat sig hem till Sverige!), beundrat styrkan och skickligheten hos flera av landets stora träningsförebilder och tittat….ok, lyssnat (men tyvärr inte kramat) på lördagens absolut stiligaste – Jens Lapidus – som föreläste om energi och hur han har gjort för att kanalisera och utnyttja den på bästa sätt.

Nike har som vanligt ramat in eventet proffsigt med fantastiskt ljus, ljud och känsla. Levande modeller i shopen, dansare på läktarna och en överdos av personal som har hjälpt alla deltagare under dagen = bra jobbat!
Nu väntar en lugn kväll i soffan – om 14 timmar ska jag och mina två värdinnekollegor stå uppställda i VIP-entrén igen för att ta emot bland andra Paolo Roberto, Usama Aziz, Annika Östberg(!) och Ola Skinnarmo…ja, och passa på att kramas lite mer såklart! 🙂 Ses vi imorgon?

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply
  Erika
  4 februari, 2012 at 22:28

  Jag såg dig! Men hann inte säga hej…. Jag var en av modellerna och läktardansarna 🙂 Men ska se om jag kan ta revanch på hälsandet imorgon! 😉

 • Reply
  Anna
  4 februari, 2012 at 22:32

  Grym stämning förstår jag! Trist att inte va på plats, men antar att det inte var sista året NIKE levererar.

  Ha så kul i morgon & här får du en till KRAM i digital form!

 • Reply
  soffan
  4 februari, 2012 at 23:46

  Men! Jag vill, jag vill, jag vill 🙁 .

 • Reply
  Ellinor
  5 februari, 2012 at 19:21

  Kan just tänka mig att det varit en riktigt energispäckad och inspirerande helg!
  Hoppas nu att du sover gott i kväll och kickar igång kommande vecka så som sig bör!
  Kram

 • Reply
  Christer Barregren
  7 februari, 2012 at 12:16

  Äsch, Nikeblast! Vad är det mot Holisticblast på Blueberry. Där blastade vi rejält 🙂

 • Leave a Reply